SPORT 11 februarie 2024

Înfrângere la limită

de Marius Raczek | 1212 vizualizări

În etapa a 25-a din Superliga, Sepsi OSK a cedat la limită, rezultat 1-0, pe Arena Națională, în fața celor de la FCSB, și a coborât pe poziția a șaptea în clasament.

În ciuda numeroaselor absențe, Sepsi OSK a început curajos pe Arena Națională.  Aganovici, Ciobotariu și Păun au dat emoții defensivei gazdelor, cu toate acestea FCSB a fost cea care a marcat. Alhassan i-a pasat în careu lui Băluță, și acesta l-a învins pe Niczuly. În replică, la două degajări greșite, Oroian și Kallaku puteau să egaleze, dar balonul nu a nimerit cadrul porții lui Târnovanu. Până la pauză s-a jucat pe contre, atât FCSB, cât și Sepsi OSK având alte ocazii, dar gazdele au intrat la vestiare cu avantaj de un gol.

Dacă prima repriză a fost una spectaculoasă, în partea secundă FSCB a căutat să își conserve victoria, iar Sepsi OSK, deși a avut mai mult posesia, nu a reușit să amenințe în mod clar poarta lui Târnovanu. Practic, în partea secundă, au fost două șuturi trimise de Matei, însă fără un pericol real. De partea trupei lui Charalambous a fost șutul lui Phelipe, scos de Niczuly, și reluarea lui Băluță peste poartă, la aceeași fază.

Sepsi OSK s-a dovedit un adversar pe măsura liderului, dar din păcate a plecat din Capitală fără puncte, și a coborât pe poziția a șaptea în clasament. Etapa următoare alb-roșii vor avea un nou adversar dificil, la Sfântu Gheorghe urmând să sosească Farul Constanța.

Superliga, Etapa 25

FCSB-Sepsi OSK 1-0 (1-0)

Arbitru: Adrian Cojocaru, Asistenți: Valentin Avram, Alexandru Filip

Au marcat: Băluță (16’)

Cartonaș galben: Oroian (81’)

FCSB: Târnovanu – Pantea, Ngezana, Dawa, Radunovic – Olaru, Lixandru, Alhassan – Al. Băluță (Crețu 90’+1), Miculescu (Ov.Popescu 64’), Fl. Coman (Phelipe 46’). Antrenor: Elias Charalambous. 

Sepsi OSK: R. Niczuly – Oroian (Rența 88’), Kecskés (Bălașa 88’), D. Ciobotariu, Dumitrescu (Varga K. 61’) – N. Păun – Kallaku (Gheorghe 88’), C. Matei, Aganovic (Rondon 72’), Fl. Ștefan – Safranko. Antrenor: Bernd Storck.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.