SPORT 26 septembrie 2017

Înfrângere dramatică pentru KSE Tg. Secuiesc

de Covasna Media | 595 vizualizări

Echipa de futsal KSE Tg. Secuiesc a pierdut dramatic partida din etapa a II-a a ligii secunde. Meciul cu Dinamo Leonardo Oradea a avut loc la Oradea, în Arena Antonio Alexe.

Bihorenii s-au impus cu scorul de 7–6, deşi KSE Tg. Secuiesc a condus, la pauză, cu 4–2, iar imediat după reluare s-a distanţat pe tabela de marcaj la 5–2. Gazdele au crezut însă în şansa lor şi, pe fondul unei relaxări premature a oaspeţilor, au întors senzaţional scorul, preluând conducerea cu 6–5.

La acest scor, formaţia noastră a jucat în sistemul 5–0, fără portar şi a reuşit egalarea. Staff-ul nostru tehnic nu s-a mulţumit însă cu punctul asigurat de remiză şi, în ultimul minut, s-a forţat din nou, cu portar avansat, pentru o schemă de superioritate. Numai că Vlad Gheţe, portarul echipei locale, a prins balonul după un şut, iar apoi l-a degajat cu piciorul, în poarta noastră care era goală. Astfel, Dinamo Leonardo a trecut din nou în avantaj.

KSE Tg. Secuiesc a forţat iarăşi egalarea, iar faza de la golul de 7–6 se putea repeta. Goal-keeper-ul lui Dinamo Leonardo a parat şi a şutat spre poarta noastră, însă mingea a trecut cu puţin pe lângă bară.

KSE Tg. Secuiesc se bazează doar pe jucători autohtoni, ceea ce reprezintă un mare plus pentru comunitatea locală care finanţează sportul din municipiul covăsnean.

KSE Tg Secuiesc are drept obiectiv revenirea în Liga I. În prima etapă, echipa noastră a învins cu 11–2 pe Futsal Ceahlăul Piatra Neamţ.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.