SPORT 29 aprilie 2024

Înfrângere dramatică, în inferioritate numerică

de Marius Raczek | 1115 vizualizări

După ce a evoluat o repriză în nouă jucători, Sepsi OSK a cedat dramatic pe terenul echipei CFR Cluj, rezultat 2-1, astfel că alb-roșii rămân pe poziția a șasea, ultima în clasamentul zonei de Play-Off.

Partida a început cum nu se putea mai rău pentru Sepsi OSK, cu un gol venit încă din minutul 6. Deac a executat o lovitură de colț, iar Muhar a reluat nestingherit cu capul în poartă. Trupa lui Bernd Storck a reușit, însă, să egaleze, după un sfert de oră. Ștefănescu a pătruns în careu, Fică a intervenit neregulamentar, iar Alimi a transformat penalty-ul acordat după analiza VAR. Până la pauză același Muhar a mai amenințat poarta lui Niczuly, dar principala problemă pentru alb-roșii au fost cele două eliminări. Oroian a văzut cartonașul roșu pentru cumul de cartonașe galben, în timp ce Florin Ștefan a fost eliminat direct pentru un fault la Michael care scăpase spre poartă.

Cu doi jucători mai puțin pe teren, repriza a doua a devenit infernală pentru Sepsi OSK. Gazdele au forțat victoria, Otele și Bîrligea nimerind bara, pentru ca Niczuly să intervină la ocazia lui Avounou. În cele din urmă, în al șaselea minut de prelungiri a venit și golul, Muhar trecându-și în cont dubla personală.

Sepsi OSK ocupă, în continuare, poziția a șasea, depărtându-se la șapte puncte de ultima treaptă a podiumului. Etapa următoare alb-roșii vor evolua tot în deplasare, la Farul Constanța.

Superliga, Play-Off, Etapa 7

CFR Cluj-Sepsi OSK 2-1 (1-1)

Arbitru: Marcel Bîrsan, Asistenți: Valentin Avram, Sebastian Gheorghe

Au marcat: Muhar(6’, 90’+6) - Alimi (20’-penalty)

Cartonașe galbene: Tachtsidis (7’), Fică (19’), Camora (72’), Bîrligea (86’) - Oroian (13’, 21’), Varga K. (21’), Ninaj (54’), Niczuly (82’), Aganovic (90’+5)

Cartonașe roșii: Oroian (21’), Fl. Ștefan (45’+2)

CFR Cluj: Sava - Mogoș, Boben, Kresic (El Kaddouri 72’), Camora (Abeid 79’) - Muhar, Keita (Avounou 46’), Tachtsidis - Deac, Michael (Bîrligea 62’), Fică (Otele 46’). Antrenor: Francisc Dican

Sepsi OSK: Niczuly - Oroian, D. Ciobotariu, Ninaj, A. Dumitrescu - Ștefănescu (Debeljuh 63’), Alimi, Kallaku (Aganovic 63’), Fl. Ștefan - Safranko, Varga K. (Popșa 63’, Varga R. 78’). Antrenor: Bernd Storck

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.