SPORT 22 februarie 2009

Înfrângere categorică pentru CSŞ-LMK în faţa Municipal Târgovişte

de Covasna Media | 585 vizualizări

Aşteptat cu sufletul la gură de suporterii covăsneni, derby-ul orgoliilor din Divizia A de baschet feminin, Sfântu Gheorghe - Târgovişte, n-a adus satisfacţia dorită de fanii CSŞ-LMK. Meciul s-a jucat într-o atmosferă excelentă, cu nimic care să aducă aminte de tensiunea de la meciul din Cupă, poate şi datorită faptului că din păcate problema învingătoarei nu s-a pus decât vreme de câteva minute. Baschetbalistele din Sfântu-Gheorghe au fost înfrânte categoric, echipa adversă, Municipal Târgovişte, demonstrând de ce este lideră autoritară în campionat.

Partida a părut echilibrată doar în primul sfert, în care jucătoarele din Târgovişte au obţinut un avantaj de „doar“ 6 puncte, sfertul secund însă a făcut ca meciul să pară jucat încă de la pauză. Fetelor de la CSŞ LMK nu le-a ieşit mai nimic, bilanţul fiiind de doar 5 puncte în tabăra noastră şi 25 pentru Boriga & co. Scorul la pauză a fost 46 la 20 pentru oasepete.

Nimic nu s-a schimbat în partea a doua, dâmboviţencele rămânând la cârma jocului. A fost 18 – 14 în sfertul trei şi 26 – 21 în ultima parte, pentru ca scorul final să devină 90 la 55. Chrissy Givens şi Monique Coker au fost cele mai bune pentru Municipal Târgovişte, reuşind ambele câte 25 de puncte. Din tabăra noastră, cea mai bună marcatoare a fost din nou Ildiko Vass cu 23 de puncte, secondată de Judit Kajdacsi cu 16. În urma acestui rezultat, CSŞ- LMK Sfântu Gheorghe a căzut pe locul 4 în clasamentul diviziei A, cu 31 de puncte, la 5 puncte distanţă de liderul Municipal Târgovişte, încă neînvins în această ediţie de campionat. Locul 2 este ocupat de BC Teleorman Alexandria cu 35 de puncte, în timp ce pe 3 se află BC ICIM Arad la egalitate de puncte cu CSŞ LMK. În următoarea etapă, CSŞ-LMK se va deplasa în Capitală pentru a juca cu Olimpia Bucureşti, pe 25 februarie, urmând ca pe 28 februarie să primească în Sala Sporturilor „Kati Szabo“ vizita Rapid CFR Marfă Bucureşti.

Andra Munteanu

Teme articol: CSŞ LMK CSS SepsiBC
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.