SPORT 29 aprilie 2024

Înfrângere acasă, victorie în deplasare

de Marius Raczek | 1191 vizualizări

Înfrângere acasă, victorie în deplasare. Acesta a fost bilanțul echipelor covăsnene în etapa a 5-a din Play-Out-ul Ligii 3, Seria 5. Sepsi OSK II a fost învinsă pe propriul teren, în timp ce KSE Târgu Secuiesc s-a impus în deplasare.

Deși a primit vizita ultimei clasate, SR Brașov, Sepsi OSK II a fost învinsă cu rezultatul de 3-2, după o partidă cu două reprize diametral opuse ca evoluție. Alb-roșii au început foarte bine partida și după primul sfert de oră conduceau cu 2-0, prin golurile marcate de Veress și Coman. Oaspeții au redus diferența în minutul 50, apoi în minutul 82 au egalat, pentru ca succesul să-l obțină cu o reușită care a venit în prelungiri. 

Valentin Suciu a utilizat lotul: Gedő – Nikula, Folea, Vereguț, Grigore, Ghimbovschi, Stanislav, Ene, Gyulai, Veress, Coman; rezerve: Bartha, Popa, Varga, Rendi, Bena, Ureche, Fehér, Bujdosó, Berde.

În deplasare la Viitorul Curița, KSE Târgu Secuiesc a câștigat dramatic, cu rezultatul de 2-1. Prima repriză a fost ternă, fără goluri. În partea secundă gazdele au deschis scorul, dar covăsnenii au egalat prin Turcu. Deși rămași în zece jucători, după eliminarea lui Ketesdi, alb-albaștrii au obținut toate cele trei puncte, golul victoriei fiind reușit de Agafiței. Călin Moldovan a avut la dispoziție lotul: Albert – Bînță, Sütő, Cîrstean, Albu, Agafiței, Dobos, Gajdó, Botorok, Turcu, Gergely; rezerve: Bunduc, Veres, Keresztély, Demeter, Fülöp, Zöld, Perényi, Fábián, Ketesdi.

La jumătatea fazei secunde a competiției, zona de Play-Out, KSE Târgu Secuiesc se află pe poziția secundă, depășind-o cu un punct pe Sepsi OSK II. Etapa următoare ambele echipe vor evolua în deplasare, KSE Târgu Secuiesc la Ciucaș Tărlungeni, iar Sepsi OSK II la Viitorul Curița.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.