SPORT 12 ianuarie 2021

Începe returul Ligii 1; Sepsi OSK se deplasează la Craiova

de Covasna Media | 678 vizualizări

Din 12 ianuarie se reiau partidele din Liga 1, etapa a 16-a, prima a returului, programând marți întâlnirile Gaz Metan Mediaș – FC Voluntari și CSU Craiova – Sepsi OSK Sf. Gheorghe.

Echipa noastră pornește de pe poziția a patra în clasamentul primului eșalon valoric, după o evoluție bună în tur, atunci când elevii lui Leo Grozavu au pierdut doar două partide din cele 15 disputate. În acest moment Sepsi OSK are un avantaj liniștitor, șapte puncte față de Chindia Târgoviște, echipa de pe locul șapte, loc care duce în Play-Out.

În prima partidă din acest an, Sepsi OSK se deplasează pe Stadionul Ion Oblemenco și va întâlni vicecampioana în exercițiu, CSU Craiova.  Aceasta se află, după disputarea turului, pe locul secund în clasamentul Ligii 1, ultimele două partide fiind o înfrângere pe propriul teren cu liderul la zi, FCSB, respectiv un 0-0 în deplasare cu CFR Cluj. Bilanțul ultimelor partide disputate de Sepsi OSK este mult mai bun: șase partide fără înfrângere, dintre care patru victorii și două remize. Față de turul campionatului, în echipa noastră există deja o certitudine în privința transferurilor, este vorba despre spaniolul Eder Gonzales, fostul căpitan al celor de la FK Csikszereda.

Una dintre cele două înfrângeri suferite în tur de Sepsi OSK, s-a înregistrat chiar în fața adversarei de marți, un succes al oltenilor care a venit în minutul 88 cu golul lui Elvir Koljici. Palmaresul general al partidelor dintre Sepsi OSK și CSU Craiova însumează opt partide, dintre care patru au fost câștigate de craioveni, iar trei de Sepsi OSK. Sezonul trecut, chiar dacă CSU Craiova a devenit vicecampioană, în partidele cu echipa noastră a pierdut de fiecare dată cu același rezultat, 1-0. 

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.