SPORT 3 mai 2010

Încep semifinalele play-off-ului de baschet

de Covasna Media | 580 vizualizări
Diseară la Târgu-Secuiesc, SEPSI BC joacă cu ICIM Arad în primul meci al semifinalelor 03mai2010-sepsibcFaza finală a campionatului național începe diseară de la ora 18 în Sala Sporturilor din Târgu Secuiesc. În semifinalele play-off-ului, echipa noastră, SEPSI BC, va întâlni puternica echipă ICIM Arad, iar Târgovişte are ca adversare pe fetele din Satu Mare. După ce au terminat pe primul loc în cea mai puternică grupă, cea de nord-vest, din care au făcut parte şi Arad şi Satu Mare, dar mai ales după ce au condus autoritar

Diseară la Târgu-Secuiesc, SEPSI BC joacă cu ICIM Arad în primul meci al semifinalelor

03mai2010-sepsibcFaza finală a campionatului național începe diseară de la ora 18 în Sala Sporturilor din Târgu Secuiesc. În semifinalele play-off-ului, echipa noastră, SEPSI BC, va întâlni puternica echipă ICIM Arad, iar Târgovişte are ca adversare pe fetele din Satu Mare. După ce au terminat pe primul loc în cea mai puternică grupă, cea de nord-vest, din care au făcut parte şi Arad şi Satu Mare, dar mai ales după ce au condus autoritar şi faza a doua a campionatului, învingând puternica echipă din Târgovişte pe teren propriu, fetele de la SEPSI BC au încheiat sezonul regulat pe locul al II-lea, în urma înfrângerilor din deplasările de la Târgovişte şi Arad.

De duminică fetele au intrat într-un cantonament la Târgu Secuiesc, urmând ca luni seară să aştepte să fie încurajate de mulțimea de suporteri fără de care baschetul de la noi nu ar fi devenit un fenomen de masă. Cu câteva probleme medicale în lot, Alessandra Santos şi Kristen Rassmusen acuză dureri la genunchi, iar Flori Diaconu este uşor răcită, antrenorul Veres Attila a dat totuşi asigurări că echipa va intra foarte hotărâtă să tranşeze rapid şi decisiv disputa cu formația din Arad, antrenată de fostul antrenor de la Sfântu Gheorghe, americanul Stacey Nolan.

Mădălin Guruianu, PR Manager SEPSI BC

Teme articol: Sepsi BC ICIM Arad play-off
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.