SPORT 1 februarie 2021

Încep competițiile pentru sporturile pe echipe

de Covasna Media | 687 vizualizări

În perioada 03 - 07.02.2021, în organizarea Ministerului Tineretului și Sportului prin CSM Sf. Gheorghe și a Federației Române de Handbal se va desfășura la Sf. Gheorghe primul turneu din cadrul grupelor geografice pentru juniori 1 masculin din cadrul Campionatului Național de Handbal.

Echipa de handbal CSM Sf. Gheorghe, antrenată de prof. Adespi Molnar Marian şi prof. Bărbos Viorel, va debuta în prima etapă în data de 03.02.2021 în compania echipei CSS Odorheiul Secuiesc. Din grupa B în care  se vor desfășura jocurile tur în această perioadă mai fac parte echipele:

1. CSS Dinamo Braşov

2. CSS Sighişoara

3. CSS Odorheiul Secuiesc

4. CSM Sf. Gheorghe

5. ACS Sporting Ghimbav

6. CSS Făgăraș

Antrenorul echipei CSM Sf. Gheorghe, prof. Adespi Molnar Marian este încrezător în șansele echipei de a avea rezultate bune și a luat o opţiune importantă pentru calificarea în turneul de valoare. Sportivii s-au pregătit în condiții bune și sunt dornici de a demonstra că pot obține performanță.

„În data de 02.02.2021 sportivii vor efectua testarea COVID-19 și sperăm să nu avem probleme având în vedere că pănă la această dată au fost respectate toate măsurile de prevenție prevăzute în protocoalele me­dicale aprobate de Ministerul Sănătății, Ministerul Tineretului și Sportului și Federațiile Sportive.

Directorul CSM Sf. Gheorghe le urează sportivilor succes în competiție și îi asigură de întreg sprijinul pentru atingerea obiectivelor propuse, respectiv accederea în turneul final“, se precizeză în comunicatul clubului.

(Sursa: CSM Sf. Gheorghe)

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.