SPORT 18 iulie 2020

(Update) Încă un egal pentru Sepsi OSK

de Covasna Media | 1314 vizualizări

În cadrul etapei a 10-a din Play-Out-ul Ligii 1, Sepsi OSK a întâlnit la Sibiu pe FC Hermannstadt, echipa noastră reușind să obțină o remiză, scor final 2-2.

Scorul a fost deschis repede, încă din mintul 5, reușita aparținând gazdelor. Yazalde a profitat de neînțelegerea dintre Tincu și Bouhenna și a trimis peste portarul Niczuly. În minutul 15 am consemnat o bună ocazie pentru echipa noastră, dar Bouhenna a reluat cu capul pe lângă poartă, centrarea lui Ștefănescu, pentru ca apoi Karanovic să aibă o bună situație de a înscrie. În cele din urmă egalarea a venit, în mintul 35, când la un corner, Fülöp Lóránd a profitat de indecizia portarului Cristiano.

Partea secundă s-a reluat de la scorul de 1-1, chiar dacă înainte de pauză atât Jo Santos cât și Karanovic ar fi putut mofica tabela de marcaj. Prima ocazie a celei de a doua reprize a avut-o Achahbar, însă cea care va marca va fi din nou FC Hermannstatd, prin Debeljuh, cel care a salvat însă partida fiind Fülöp Lóránd care și-a trecut astfel în cont o „dublă”.

Prin remiza de la Sibiu, Sepsi OSK rămâne pe poziția a 4-a în Play-Out-ul Ligii 1, următoarea partidă pentru alb-roșii fiind finala Cupei României care va avea loc pe 22 iulie la Ploiești.

Liga 1-Play-Out, Etapa a 10-a

FC Hermannstadt - Sepsi OSK 2-2 (1-1)

Au marcat: Yazalde (5’), Debeljuh (73’) respectiv Fülöp L. (35’, 82’)

Cartonașe galbene: Rimane (64’) respectiv Carnat (43’), Tincu (68’)

Hermannstadt: Cristiano – Vodă (Tiago ’27), Viera, Stoica, Opruţ – Rimane (Dâlbea ’63), Pires, Jo Santos, Caiado (Petrescu ’79) – Yazalde (Buşu ’79), Debeljuh. Antrenor: Ruben Albes

Sepsi OSK: Niczuly – Dimitrov, Tincu, Bouhenna, Ştefan – Kovacs (I. Fulop ’46), Vaşvari, Ştefănescu (L. Fülöp ’33), Achahbar (Deaconu ’77) – Carnat (Csiszer ’77), Karanovic (Safranko ’68). Antrenor: Leo Grozavu

Arbitri: Horia Mladinovici - Vladimir Urzică, Daniel Hulubei - Andrei Moroita

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.