SPORT 16 mai 2022

Încă o dată la Craiova

de Covasna Media | 600 vizualizări
Sursa foto - Facebook @osksepsi
Sursa foto - Facebook @osksepsi

După succesul din Cupa României, în fața Universității Craiova, o partidă la fel de importantă urmează pentru Sepsi OSK, tot în Bănie, de această dată în Liga 1 cu U Craiova 1948.

Victoria din semifinalele Cupei României, care i-a asigurat prezența pentru a doua oară în finala competiției, va da cu siguranță un moral bun echipei noastre. U Craiova 1948 vine, la fel, cu un moral bun după victoria dramatică în Giulești cu Rapid București. Totuși, pentru covăsneni nu va fi ușor, Sepsi OSK fiind în acest moment în cărți în două competiții diferite, cărora trebuie să le facă față.

Referitor la acest aspect, Cristiano Bergodi a punctat, în conferința de presă premergătoare partidei: „Vom juca cu o echipă bună, pe care Nicolo Napoli a salvat-o de la retrogradare. Să vedem cum vom alcătui echipa. Mă gândesc să dau șansă și altor jucători, căci ambele partide, din campionat și Cupă, sunt la fel de importante. Trebuie să ne facem jocul nostru, un joc plăcut și care să ne aducă cele trei puncte”.

În Liga 1, Sepsi OSK și U Craiova 1948 s-au întâlnit de două ori, ambele partide consemnându-se în sezonul regulat al acestei ediții. La Craiova a fost 1-1, golul echipei noastre reușindu-l Luckassen. Returul de la Sfântu Gheorghe a revenit alb-roșilor, scor 2-1, cu golurile marcate de Ștefănescu și Tudorie. 

Partida U Craiova 1948-Sepsi OSK din ultima etapă a Play-Out-lui Ligii 1 va începe la ora 20:30 și va fi, de asemenea, un interesant duel al celor doi tehnicieni italieni, Cristiano Bergodi și Nicolo Napoli.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.