SPORT 10 iulie 2024

Înaintea unui nou început

de Marius Raczek | 1188 vizualizări

Peste câteva zile, mai exact sâmbătă, 13 iulie, Sepsi OSK va debuta în noul sezon al Superligii, ediția 2024-2025

Pentru Sepsi OSK sezonul trecut nu a fost chiar unul la nivelul așteptărilor. După trei prezențe consecutive în competițiile europene, două Cupe ale României și tot atâtea Supercupe, a venit un loc cinci, dar și eliminarea încă din faza grupelor în Cupa României. De acum toate acestea sunt istorie, peste câteva zile va începe un nou sezon, unul în care orice este posibil, aceasta fiind și frumusețea sportului.

În continuare cu Bernd Storck pe banca tehnică, alb-roșii au încheiat un stagiu de pregătire în Austria, bilanțul partidelor amicale fiind o remiză și o înfrângere. Partida cu Ferencvaros a fost spectaculoasă, Sepsi OSK a condus cu 4-0, pentru ca la final să se consemneze un 4-4. Cu Austria Viena a venit o înfrângere, partea pozitivă, printre altele, fiind golul marcat de Breij, proaspăt venit la Sepsi OSK. Între timp lotul a mai fost întărit cu Mino Sota și Nir Bardea. Japonezul Mino Sota (FOTO) este un mijlocaș cunoscut în România, prima lui apariție consemnându-se în 2018, când a fost transferat de Metaloglobus București. De aici a trecut la FC Hermannstadt, pentru sibieni adunând 100 de prezențe. Nir Bardea este un fundaș cu dublă cetățenie, israeliană și română, iar în cariera sa a trecut pe la echipele Hapoel Ramat Gan, Ashdod, Honved, Maccabi Bnei Reineh și azerii de la FK Sabail.

Sepsi OSK va disputa prima partidă oficială din sezonul 2024-2025 sâmbătă, 13 iulie, cu începere de la ora 17:00, când va primi vizita echipei Poli Iași. Liga Profesionistă de Fotbal a mai făcut cunoscut programul etapei a doua, Sepsi OSK urmând să evolueze în deplasare la nou-promovata Gloria Buzău, partidă programată luni, 22 iulie, de la ora 18:30.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.