SPORT 18 iunie 2020

În două partide, Sepsi OSK a pierdut cinci puncte

de Covasna Media | 830 vizualizări

De la reluarea partidelor din Liga 1, Sepsi OSK a disputat două partide, ambele pe teren propriu. Bilanțul este o remiză și o înfrângere, adică cinci puncte prețioase care au fost pierdute și care cu siguranță vor conta mult la finalul competiției.

Remiza cu FC Hermannstadt a fost pusă de antrenorul Leo Grozavu pe seama lipsei de luciditate a elevilor săi. Partida cu FC Voluntari a fost ceva mai complicată. Tehnicianul echipei noastre a vorbit după joc despre golul venit prea repede, care a slăbit oarecum concentrarea elevilor săi, dar mai ales despre golul neacordat, altfel o mare greșeală de arbitraj. 

Dincolo de aceste aspecte, pentru Sepsi OSK va urma o perioadă agitată, poziția din clasament fiind una conjuncturală, în condițiile în care urmăritoarele covăsnenilor au partide restante de disputat și prin jocul rezultatelor lupta pentru evitarea retrogradării va fi una dură. Ieri s-a  disputat în faza de Play-Out partida Chindia Târgoviște-Viitorul Constanța, iar astăzi este programată întânirea Poli Iași-Academica Clinceni.

În fotbal există o vorbă: cel mai greu meci este cel care urmeză. Pentru Sepsi OSK , însă dificultatea are și alte aspecte, deoarece următoarea partidă, în deplasare la Dinamo București, este sub semnul incertitudinii, după care ar urma disputa din Cupa României cu Poli Iași. Astfel, echipa noastră trebuie să fie pregătită pentru oricare dintre cele două adversare.

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.