SPORT 29 februarie 2024

În deplasare la ultima clasată

de Marius Raczek | 1443 vizualizări

După cinci partide fără victorie, Sepsi OSK va evolua astăzi, cu începere de la ora 16:15, în deplasare, la FC Botoșani, ultima clasată, cu speranța de a se întoarce acasă cu toate cele trei puncte puse în joc.

Deși în ultimele cinci etape Sepsi OSK a obținut doar un singur punct, grație jocului rezultatelor, alb-roșii sunt încă în cărți pentru a prinde Play-Off-ul. Distanța dintre locul zece, pe care se află acum Sepsi OSK, și poziția a șasea se măsoară într-o diferență de patru puncte. În prefațarea partidei, antrenorul Bernd Storck a declarat: „Este un meci extrem de important. Mai avem de jucat trei meciuri, ne dorim să le câștigăm, dar de aceste trei puncte avem mare nevoie. Trebuie să continuăm, trebuie să marcăm goluri. Va fi un meci dificil la Botoșani, au o echipă schimbată, dar știm la ce să ne așteptăm, și vom da tot ce avem mai bun în noi. Echipa s-a pregătit bine și, în afara lui Niczuly Roland, nu avem accidentați, dar Dinu Moldovan face o treabă bună, atât eu, cât și echipa, îi acordăm încredere.”

FC Botoșani a adunat în acest sezon doar trei victorii, având numeroase modificări în lot, dar și pe banca tehnică. Ultimele partide au arătat, totuși, că echipa are potențial, victorie cu Poli Iași, una dintre colegele de suferință, două remize, la Arad și acasă cu Universitatea Craiova, dar și un joc curajos pe terenul liderului, FCSB. Astfel, partida se anunță dificilă, FC Botoșani dorind cu siguranță să-și joace șansa până la capăt.

Cele două echipe s-au întâlnit de 18 ori în primul eșalon valoric. De șapte ori s-a impus FC Botoșani, în cinci rânduri Sepsi OSK, alte șase partide terminându-se la egalitate. Desigur memorabilă rămâne victoria cu 7-0, din 2022, cel mai categoric succes pentru Sepsi OSK în Superliga. Ultima victorie a alb-roșiilor la Botoșani s-a consemnat tot în 2022, printr-un gol marcat de Tudorie. În tur a fost 5-2 pentru Sepsi OSK, Benzar (autogol), Alimi (dublă), Aganovic și Gheorghe fiind trecuți pe lista marcatorilor.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.