SPORT 31 martie 2023

În așteptarea Superligii

de Marius Raczek | 597 vizualizări

Cum Sepsi OSK va reveni în Superliga cu partida programată luni, în acest weekend atenția se va îndrepta către competițiile de juniori, de fotbal feminin și ligile inferioare.

Sâmbătă și duminică, vor avea loc partidele programate pentru categoriile de vârstă U16, U17 și Tineret ale clubului Sepsi OSK, toate urmând a se disputa în deplasare. Primii vor intra în joc cei de la U16, care sâmbătă o vor întâlni pe ACS Petrosport Ploiești. Duminică, în Liga Elitelor U17, Sepsi OSK o va avea ca adversară pe LPS Banatul Timișoara, iar în Liga de Tineret pe Universitatea Craiova.

Singurele echipe care vor evolua pe propriul teren în acest weekend sunt Sepsi OSK 2, în Liga 3, respectiv echipa feminină. Sepsi OSK 2 își va începe parcursul în faza de Play-Out a Ligii 3, astăzi, de la ora 15:00, când va primi vizita echipei Kids Tâmpa Brașov. Echipa feminină a clubului Sepsi OSK va juca duminică, de la ora 11:00, în prima etapă din turul suplimentar cu ACS Activ Slobozia 2. De asemenea, în Liga 3, faza de Play-Out, KSE Târgu Secuiesc se va deplasa pe terenul celor de la FC Odorheiu Secuiesc, partidă programată astăzi.

În Liga 4 Covasna vor avea loc în weekend partidele din etapa a 16-a, după următorul program:

1 aprilie, ora 17:00, CSO Baraolt - ACSFC Păpăuți

2 aprilie, ora 17:00, AFC Cernat - AS Harghita Aita Mare

2 aprilie, ora 17:00, AS Progresul Sita Buzăului - ACS Arcuș

2 aprilie, ora 17:00, ASFC Brețcu - ACS Nemere Ghelința

2 aprilie, ora 17:00, ATSC Reci - AS Perko Sânzieni

2 aprilie, ora 17:00, ACS Stăruința Zagon - FC Catalina

Partida AS Covasna - AS Prima Brăduț se va disputa pe data de 24 mai.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.