SPORT 7 septembrie 2018

Hocheiștii steliști debutează la Miercurea Ciuc

de Covasna Media | 610 vizualizări

Într-o ediție anterioară a publicației noastre anunțam că, în actualul sezon, echipa de hochei pe gheață Steaua București va evolua la Patinoarul din Tg. Secuiesc. Față de programul inițial anunțat, Federația Română de Hochei pe Gheață a modificat calendarul competițional, astfel că primele meciuri ale roș-albaștrilor se vor desfășura în 11 și 12 septembrie, la Miercurea Ciuc, împotriva echipei locale, Sport Club. Harghitenii sunt campioni en-titre, în timp ce Steaua are de apărat medalia de bronz cucerită în ediția anterioară.

Primul meci la Tg. Secuiesc, conform noii ordonări, va avea loc pe 14 septembrie, între Steaua și Progym Gheorghieni. Apoi, în perioada 13-16 octombrie 2018, la Tg. Secuiesc vor fi meciuri în fiecare zi, adversarele steliștilor urmând a fi Corona Brașov, în primele partide, respectiv Sportul Studențesc, în celelalte două.

Hochei se va juca, în acest an și la Patinoarul din Sf. Gheorghe, în campionatul național de juniori II, sub 16 ani. Sezonul competițional 2018 – 2019 reunește la start 5 echipe înscrise în Campionatul Național: CSS Miercurea Ciuc, CSS Gheorgheni, ACS Felcsik S.K., ACS Steaua Rangers, ACS Királypingvinek Jégkorong Klub.

Sezonul începe pe data de 29 septembrie 2018 pe patinoarele din Gheorgheni, respectiv Cârța.

ACS Királypingvinek Jégkorong Klub va susține primele meciuri pe teren propriu în 13 și 14 octombrie, contra celor de la ACS Felcsik.

Patinoarul din Tg. Secuiesc va fi utilizat și de către secțiile de patinaj artistic și patinaj viteză de la KSE Tg. Secuiesc.

Restartul sporturilor de iarnă din județul Covasna va beneficia de sprijin publicistic masiv din partea publicației noastre, Observatorul de Covasna.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.