SPORT 11 octombrie 2018

Hochei din belșug în Covasna

de Covasna Media | 642 vizualizări

În acest week-end, iubitorii hocheiului pe gheață vor avea ocazia de a se delecta din plin cu meciuri programate în județul Covasna, pe patinoarele din Sf. Gheorghe și Tg. Secuiesc.

La Sf. Gheorghe, echipa ACS Királypingvinek Jégkorong Klub va susține două partide în Campionatul Național de juniori II U16, împotriva celor de la ACS Felcsík. Meciurile vor avea loc pe 13 octombrie, ora 17.00, respectiv 14 octombrie ora 11.00.

ACS Királypingvinek Jégkorong Klub s-a înscris în premieră într-o competiție oficială. Primele două partide au fost ratate de către echipa noastră, care nu s-a putut prezenta pentru dubla cu CSS Gheorghieni, din deplasare, pierzând astfel prin forfait. În competiție sunt înscrise cinci echipe.

De asemenea, la Tg. Secuiesc, Steaua București are un turneu de patru jocuri, toate în Campionatul Național de Seniori. Militarii vor juca pe 13 și 14 octombrie, ore de start 18.30 respectiv 11.00, cu Sportul Studențesc. Apoi, pe 15 și 16 octombrie, formația roș-albastră îi invită din nou pe covăsneni la patinoar, pentru partidele cu ASC Corona Brașov, în ambele zile ora de start a angajamentului fiind 18.30.

Cristian Frisk

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.