SPORT 18 ianuarie 2018

Historic Winter Rally Covasna a dat startul noului sezon în motorsport

de Covasna Media | 593 vizualizări

A doua ediție a Historic Winter Rally Covasna s-a desfășurat în acest week-end. Un număr total de 46 de echipaje au luat startul la competiția care a dat startul sezonului în motorsportul românesc.

Covasna a fost  gazda tradiționalului Winter Rally, deschis tuturor participanților, nu numai mașinilor istorice. "Raliul de antrenament" a ajuns la a douăsprezecea ediție.

La cea de-a doua ediție a concursului zăpezii pentru mașini istorice,  46 de echipaje s-au prezentat la Comandău, comuna aflată la 1030 m altitudine de la nivelul mării. Peste 300 de kilometri, din care 160 de probe speciale au fost parcurși într-un ritm extrem de bun de mașinile de concurs aflate la a doua tinerețe.

Laurent Battut și Valérie Dumont au câștigat cea de-a doua ediție a raliului. Francezii au fost urmați în clasament de Bernard Munster care a concurat alături de fiul său Grégoire și de 'Yvan Mirand, avându-l drept copilot pe Jean-Toussin De Gentili. Campionul național, George Grigorescu, aflat la Covasna în calitate de organizator a fost mulțumit de modul în care s-a desfășurat competiția, piloții declarându-se la unison încântați de condițiile de participare, notează și postul public de televiziune TVR.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.