SPORT 4 martie 2022

Háromszéki Agyúsok înfruntă Sportul Studențesc

de Covasna Media | 872 vizualizări

Háromszéki  Agyúsok revine pe gheața patinoarului din Târgu Secuiesc și în cadrul Campionatului Național de hochei va disputa două partide în compania echipei bucureștene Sportul Studențesc.

După partidele cu CSA Steaua, disputate la Brașov, respectiv CSM Galați, la malul Dunării, două adversare incomode și valoroase, Háromszéki  Agyúsok are șansa de a obține noi puncte în clasament. Victoriile cu CSA Steaua, dar și evoluțiile bune de la Galați sunt premise suficiente pentru a vedea întâlniri spectaculoase și eficiente.

Elevii lui Pelle Torstensson ocupă în acest moment poziția a cincea în clasament, în timp ce Sportul Studențesc este ultima, fără vreun punct acumulat. Primele două partide dintre Háromszéki  Agyúsok și Sportul Studențesc s-au încheiat cu victorii categorice ale covăsnenilor, 19-1, respectiv 23-1, acesta din urmă fiind și scorul campionatului.

Partidele dintre Háromszéki  Agyúsok și Sportul Studențesc vor avea loc vineri, 4 martie, de la ora 18:30 respectiv sâmbătă, 5 martie, de la ora 11:00. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.