SPORT 5 noiembrie 2019

Handbaliştii juniori păstrează şanse de calificare

de Covasna Media | 1133 vizualizări

Echipa de handbal a CSM Sf. Gheorghe continuă drumul spre calificarea în turneul final al Campionatului Național de Handbal Juniori 2 masculin.

În săptămâna 27.10-03.11 a.c. echipa de handbal  juniori 2 masculin a CSM Sf. Gheorghe a continuat pregătirea pentru începerea returului din Campionatul Naţional de Handbal ediţia 2019-2020. Duminică, 3noiembrie, CSM Sf. Gheorghe nu a reuşit să obţină victoria la Târgu Mureş împotriva echipei LPS Târgu Mureş, fiind învinsă la limită, scor 36-34 (20-18), dar păstrează şanse reale pentru calificare în grupele superioare. CSM Sf. Gheorghe a condus la un moment în prima repriză cu 7 puncte în faţa echipei gază dându-ne speranţa că avem şansa de a câştiga meciul desfăşurat într-o atmosferă plăcută, într-o sală aproape plină,

Directorul CSM Sf. Gheorghe, dl Oltean Petru urează mult succes tinerilor handbalişti şi antrenorilor în drumul spre calificarea în turneul semifinal şi totodată mulţumeşte autorităţilor locale pentru sprijinul pe care îl acorda clubului şi sportului în general prin programul „Promovarea sportului de performanţă 2019-2020”, inițiat de Consiliul Local Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.