SPORT 21 decembrie 2010

Handbaliştii, la bowling cu sponsorii

de Covasna Media | 433 vizualizări
Echipele de handbal masculin seniori şi juniori ale CSM Sfântu-Gheorghe s-au aflat aseară la Bobowling din Sfântu Gheorghe, unde au jucat, în stil amical, mai multe runde de bowling. Deplasarea a fost de fapt o ieşire de plăcere, în care jucătorii de handbal au renunţat la alergătură şi s-au aplecat spre pista de bowling, descoperind plăcerile acestui joc tot mai răspândit. “Echipele de handbal au

Echipele de handbal masculin seniori şi juniori ale CSM Sfântu-Gheorghe s-au aflat aseară la Bobowling din Sfântu Gheorghe, unde au jucat, în stil amical, mai multe runde de bowling.

Deplasarea a fost de fapt o ieşire de plăcere, în care jucătorii de handbal au renunţat la alergătură şi s-au aplecat spre pista de bowling, descoperind plăcerile acestui joc tot mai răspândit.

“Echipele de handbal au venit aici pentru a juca amical, alături de sponsori. Este o întâlnire distractivă, la finalul căreia vom avea şi o masă festivă, pentru încheierea acestui an”, a declarat sponsorul principal al echipelor de handbal masculin din Sfântu Gheorghe, Bogdan Lajos, adăugând că pentru 2011 îşi doreşte cât mai multe rezultate pozitive pentru cele două echipe.

La întâlnirea amicală a lut parte şi antrenorul celor două echipe de handbal, Viorel Bărbos, acesta declarând că ieşirea cu jucătorii de handbal la bowling este o încercare de detaşare de activităţile zilnice.

“Aşteptăm sărbătorile, mai avem două antrenamente după care intrăm în câteva zile de vacanţă, urmând să reîncepem pregătirile pe 3 ianuarie, iar pe 4 ianuarie să plecăm în cantonament la Reci pentru zece zile. Între timp, vrem să ne reîncărcăm bateriile, iar eu sunt convins că echipele de handbal locale sunt pe un drum bun, asta urmând să se vadă şi în rezultatele de anul viitor”, a declarat Viorel Bărbos.

Jucătorii celor două echipe s-au declarat încântaţi de ieşirea la bowling, susţinând că până la urmă acest sport nu e foarte diferit de handbal, deoarece ambele presupun jocul cu o minge şi, cel mai important, întreaga întâlnire nu a făcut decât să le ofere prilejul de a petrece mai mult timp liber unii alături de alţii.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.