SPORT 5 noiembrie 2015

Handbal: O victorie cu Blejoi va cimenta poziția de lider a CSM Sfântu Gheorghe

de Sever Ioan Miu | 643 vizualizări

Tinerii handbalişti ai Clubului Sportiv Municipal (CSM) Sfântu Gheorghe întâlnesc sâmbătă în deplasare în Blejoi, județul Prahova, Clubul Sportiv Școlar din localitate. Oficialul CSM Ovidiu Chira spune că, în caz de victorie, nimeni nu mai poate detrona CSM de pe locul I din Seria C.

„Suntem la trei puncte distanță de Blejoi. Totuși, este un meci important, între echipele de pe locul I, CSM Sfântu Gheorghe, și locul II, Blejoi”, spune oficialul CSM.

„Sperăm să venim cu o victorie și să ne departajăm la o distanță mai mare de următoarea clasată, ne face mai ușoară calificarea în semifinală. Probabil că dacă reușim să avem un meci bun, cred că până la sfârșitul anului vom rămâne pe locul I. După o victorie cu Blejoiul, este greu ca cineva să ne mai schimbe poziția până la terminarea returului, la sfârșitul lui februarie”, subliniază Chira.

Legat de victorie, oficialul CSM este încrezător, dar precaut: „Este un meci echilibrat, rezultatul poate fi și de partea gazdelor, și de partea noastră. Este vorba și de copii, cum sunt montați, cum abordează meciul, și inclusiv de inspirația lor”, detaliază Ovidiu Chira.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.