SPORT 14 februarie 2011

Handbal masculin: CSM, învinsă de liderul seriei

de Covasna Media | 498 vizualizări
Sâmbătă, CSM Sfântu Gheorghe (seniori) a întâlnit pe teren propriu liderul seriei B, Petrolul Teleajen Lukoil Ploieşti, meci încheiat cu victoria ploieştenilor. Partida a început destul de prost pentru echipa antrenată de Viorel Bărbos, CSM fiind condusă pe toata perioada reprizei I, scorul la pauză fiind de 20 la 16 pentru ploieşteni. Repriza a doua a fost mult mai bună pentru CSM, care a reuşit să egaleze în

Sâmbătă, CSM Sfântu Gheorghe (seniori) a întâlnit pe teren propriu liderul seriei B, Petrolul Teleajen Lukoil Ploieşti, meci încheiat cu victoria ploieştenilor.

Partida a început destul de prost pentru echipa antrenată de Viorel Bărbos, CSM fiind condusă pe toata perioada reprizei I, scorul la pauză fiind de 20 la 16 pentru ploieşteni. Repriza a doua a fost mult mai bună pentru CSM, care a reuşit să egaleze în minutul 42 şi chiar să preia conducerea cu două minute mai târziu. Bucuria nu a durat prea mult timp pentru băieţii din Sfântu Gheorghe, aceştia fiind egalaţi în minutul 47, iar ultimele 13 minute au fost de coşmar, ploieştenii reuşind să se distanţeze de CSM, încheind partida cu scorul de 38 la 34.

„Eu zic că a fost un joc bun. Lipsa de experienţă îşi spune cuvântul, am avut foarte multe ratări. Dacă era un arbitraj corect eu zic că am fi câştigat. Pe arbitri cred că i-a speriat, CSM fiind penultima din clasament, că poate bate liderul, bănuiesc că lea fost frică,” a declarat Viorel Bărbos, antrenorul CSM Sfântu Gheorghe.

Au înscris de la CSM Sfântu Gheorghe: Alexandru Cristolovean, 8 goluri; Victor Bucşă şi Alexandru Lohan câte 7 goluri, Cosmin Petrilă şi Răzvan Scalco câte 5 goluri, Botond Bogdan un gol.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.