SPORT 7 februarie 2011

Handbal masculin. Weekend slab pentru CSM

de Covasna Media | 492 vizualizări
Echipele antrenate de Viorel Bărbos au avut un sfârşit de săptămână slab, ambele echipe, atât cea de seniori cât şi cea de juniori, au pierdut meciurile jucate sâmbătă şi duminică. În partida disputată sâmbătă, în deplasare, de către seniori, aceştia au pierdut în faţa echipei gazde din Alexandria cu o diferenţă de cinci goluri. HC Teleorman Alexandria a reuşit să se impună în faţa celor de la CSM Sfântu Gheorghe cu scorul

Echipele antrenate de Viorel Bărbos au avut un sfârşit de săptămână slab, ambele echipe, atât cea de seniori cât şi cea de juniori, au pierdut meciurile jucate sâmbătă şi duminică.

În partida disputată sâmbătă, în deplasare, de către seniori, aceştia au pierdut în faţa echipei gazde din Alexandria cu o diferenţă de cinci goluri. HC Teleorman Alexandria a reuşit să se impună în faţa celor de la CSM Sfântu Gheorghe cu scorul de 35 la 30, la pauză 16 la 15.

Duminică a venit rândul juniorilor, care au pierdut partida jucată pe teren propriu îmotriva liderului, CSŞ Făgăraş, cu o diferenţă de doar un gol. Echipa din Sfântu Gheorghe a avut un început de partidă foarte bun, dominând prima repriză, la pauză scorul fiind de 17 la 15 în favoarea lor. Repriza a II-a a fost clar dominată de cei de la CSŞ Făgăraş care au reuşit să egaleze în minutul 38, iar cu un minut mai târziu să ia conducerea meciului. Din acel moment nervii celor de la CSM s-au amplificat ducând până la eliminarea lui Mădălin Blaj de pe teren pentru proteste. În minutul 49, echipa din Sfântu Gheorghe a reuşit să reia conducerea pe tabela de marcaj, dar pentru scurt timp, cei din Făgăraş trecând la conducere în minutul 55. Cu toate eforturile depuse de cei de la CSM, aceştia nu au reuşit decât să menţină scorul pe tabela de marcaj la o diferenţă de un gol. Partida s-a încheiat cu scorul de 34 la 33 în favoarea CSŞ Făgăraş.

„Mobilitatea jucătorilor nu a fost aşa cum am vrut-o noi sau cum a fost la alte jocuri. Calificarea se joacă mai departe”, a decalarat Viorel Bărbos, antrenor CSM Sfântu Gheorghe.

Au marcat de la CSM Sfântu Gheorghe: Alexandru Lohan 9 goluri, Fazakas Zsolt, Dobrean Andrei şi Mădălin Blaj câte 5 goluri, Eduard Niste şi Cosmin Petrilă cu câte 4 goluri şi Pap Levente un gol.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.