SPORT 28 februarie 2011

Handbal masculin. Victorii pentru CSM Sfântu Gheorghe

de Covasna Media | 611 vizualizări
Finalul de săptămână a fost unul de bun augur pentru băieţii de la CSM care au reuşit să câştige ambele meciuri disputate atât de juniori cât şi de seniori. Aceste rezultate pozitive vin după o perioadă destul de lungă în care echipele antrenate de Viorel Bărbos nu au reuşit să câştige niciun meci. Sâmbătă s-a desfăşurat etapa a XIX-a Diviziei “A” la handbal masculin, CSM Sfântu Gheorghe întâlnind pe teren propriu

Finalul de săptămână a fost unul de bun augur pentru băieţii de la CSM care au reuşit să câştige ambele meciuri disputate atât de juniori cât şi de seniori. Aceste rezultate pozitive vin după o perioadă destul de lungă în care echipele antrenate de Viorel Bărbos nu au reuşit să câştige niciun meci.

Sâmbătă s-a desfăşurat etapa a XIX-a Diviziei “A” la handbal masculin, CSM Sfântu Gheorghe întâlnind pe teren propriu CS H&V Piteşti. Partida a început bine pentru băieţii din Sfântu Gheorghe care în 7 minute au reuşit să înscrie 6 goluri şi să primească doar două, dar piteştenii au profitat de câteva greşeli ale CSM-ului şi au reuşit ca în numai 2 minute să egaleze. Acest lucru nu i-a speriat pe băieţii lui Viorel Bărbos care au preluat conducerea, la pauză scorul fiind de 19 la 16. Repriza a II-a a fost clar dominată de CSM Sfântu Gheorghe care nu i-a mai lăsat pe piteşteni să reducă prea mult diferenţa de pe tabela de marcaj. Partida s-a încheiat cu scorul de 38 la 32 pentru CSM Sfântu Gheorghe.

Cei mai buni marcatori au fost Răzvan Scalco cu 8 goluri, Cosmin Petrilă cu 7 goluri, Alexandru Lohan, Victor Bucşă şi Ioan Cristolovean cu câte 6 goluri, Cosmin Croitoru cu 5 goluri.

Juniorii au câştigat la limită

Duminică a venit rândul juniorilor să dovedească că-şi merită locul din clasament. Aceştia i-au întâlnit pe teren propriu pe cei de la CSŞ Sibiu, cele două echipe luptându-se pentru ocuparea locului III din Seria D.

Începutul de partidă a fost tras la indigo după partida seniorilor, CSM-ul conducând în primele 10 minute partida cu scorul de 6 la 2, iar sibienii au reuşit să egaleze în minutul 14 dar la câteva secunde Cosmin Petrilă a reuşit să aducă din nou CSM-ul în avantaj, iar tot restul reprizei băieţii lui Viorel Bărbos au reuşit să păstreze o diferenţă de două goluri pe tabela de marcaj, la finalul reprizei scorul fiind de 17 la 15 pentru CSM. Repriza a II-a a fost mult mai strânsă, sibienii reuşind chiar să preia conducerea în minutul 53 cu scorul de 26 la 25. După 4 minute în care nu s-a mai înscris niciun gol şi când nimeni nu mai dădea şanse de câştig CSM-ului, Alexandru Lohan a dat starul infernului reuşind să egaleze iar la câteva secunde mai târziu Farkas Zsolt să înscrie pentru CSM şi astfel să aducă echipa în avantaj, reuşind să ridice sala în picioare. Au urmat două minute de infarct pentru cei prezenţi în sală, două atacuri şi un 7 metri al sibienilor terminânduse cu apărarea mingilor de către portarul Stoica Alexandru, iar Farkas Zsolt şi Alexandru Constantin au reuşit să mai înscrie două goluri în poarta sibienilor. Partida s-a încheiat cu victoria CSM-ului, scor final 29 la 27 iar cu acest scor echipa antrenată de Viorel Bărbos şi-a crescut şansele de calificare în semifinală.

“Cu acest meci 99% ne-am calificat în semifinală. Nu credeam că va pune o asemenea presiune pe băieţi. Nu m-a mulţumit aşa de tare meciul de azi dar este o victorie” a declarat la finalul meciului Viorel Bărbos, antrenorul CSM Sfântu Gheorghe.

Au marcat de la CSM Sfântu Gheorghe: Alexandru Lohan 10 goluri, Alexandru Constantin 6 goluri, Farkas Zsolt 5 goluri, Mădălin Blaj şi Cosmin Petrilă câte 3 goluri, Andrei Dobrean două goluri.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.