SPORT 15 mai 2011

Handbal masculin. Juniorii au ocupat locul cinci la Turneul Final

de Covasna Media | 509 vizualizări

Juniorii handbalişti de la CSM Sf. Gheorghe au ocupat locul cinci la Turneul Final care s-a desfăşurat săptămâna trecută la Bacău. Prima partidă a celor de la CSM Sf. Gheorghe, împotriva CSŞ Constanţa, s-a finalizat cu victoria covăsnenilor, scor final 47 la 33. Nu la fel de bun a fost rezultatul următoarelor partide, covăsnenii pierzând atât partida cu CSŞ Galaţi, scor final 29 la 31, cât şi partida cu LPS Vaslui, scor final 48 la 56. Astfel CSM Sf. Gheorghe s-a clasat pe locul 3 în clasamentul Seriei II, urmând să joace pentru locurile 5-6 cu Liceul Teoretic “Traian Vuia” Reşiţa, echipă care anul trecut a ieşit vicecampionă.

În partida dintre CSM Sf. Gheorghe şi Reşiţa, primele 60 de minute s-au terminat cu un scor egal 39 la 39 urmând 10 minute de prelungiri care nici acestea nu au fost decisive scorul fiind de 46 la 46. Doar după alte 10 minute de prelungiri s-a putut decide ocupantul locului cinci, acesta fiind CSM Sf. Gheorghe care a încheiat partida cu scorul de 56 la 52.

„Suntem mulţumiţi de locul cinci într-un meci cu Reşiţa care anul trecut a fost vicecampioană. Totuşi suntem un orăşel mic, toată lumea a avut cuvinte de laudă vis a vis de echipă şi de jocul nostru. Suntem mulţumiţi de evoluţie avem doar un gust amar, meciul cu Galaţiul care ne-ar fi aruncat automat pe locurile 3-4”, a declarat antrenorul CSM Sf. Gheorghe, Juniori I masculin, Viorel Bărbos.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Gobi, 16 mai 2011
Felicitari pentru locul 5 national insa v-ati batut singuri la meciul cu Vasluiul. Daca n-ati fi ratat in situatii 1 la 1 si v-ati fi repliat cum trebuie tot meciul tind sa cred ca ati fi reusit citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.