SPORT 28 martie 2011

Handbal masculin. Încă o înfrângere pentru seniorii de la CSM

de Covasna Media | 472 vizualizări
După ce duminică juniorii antrenaţi de Viorel Bărbos au reuşit să facă spectacol pe teren propriu, câştigând partida cu CSŞ Sighişoara, seniorii nu au reuşit decât să dezamăgească publicul aflat luni în Sala Sporturilor „Szabo Kati”. Chiar dacă a avut un început de meci foarte bun, CSM Sf. Gheorghe a pierdut partida în faţa oaspeţilor de la Steaua II Bucureşti la o diferenţă de opt goluri. Băieţii antrenaţi de Viorel Bărbos

După ce duminică juniorii antrenaţi de Viorel Bărbos au reuşit să facă spectacol pe teren propriu, câştigând partida cu CSŞ Sighişoara, seniorii nu au reuşit decât să dezamăgească publicul aflat luni în Sala Sporturilor „Szabo Kati”. Chiar dacă a avut un început de meci foarte bun, CSM Sf. Gheorghe a pierdut partida în faţa oaspeţilor de la Steaua II Bucureşti la o diferenţă de opt goluri.

Băieţii antrenaţi de Viorel Bărbos au început prima repriză cu dreptul, conducând în minutul 10 cu 4 goluri avans. Bucureştenii nu au stat degeaba pe teren şi au reuşit ca în opt minute să egaleze și mai apoi să preia conducerea pe tabela de marcaj.  Până la pauză, CSM nu a mai reuşit decât să egaleze terminând prima repriză cu scorul de 17-17. Repriza a doua a fost clar dominată de stelişti care au reuşit să ”spargă” apărarea covăsneană şi să înscrie gol după gol. Chiar dacă în ultimele 10 minute CSM şi-a mai revenit după seria de goluri încasate de la stelişti, jucătorii noștri nu au reuşit decât să mai reducă din diferenţa mare de goluri de pe tabelă terminând partida cu scorul de 37 la 29 pentru Steaua II Bucureşti.

De la CSM Sfântu Gheorghe au marcat: Alexandru Lohan – 10 goluri, Victor Bucşă – 7 goluri, Cosmin Croitoru – 6 goluri, Bogdan Botond – 3 goluri, Mădălin Blaj – 2 goluri şi Alex Cristolovean un gol.

După această etapă, CSM Sfântu Gheorghe rămâne pe penultima poziţie în clasament cu 5 puncte, pe ultimul loc fiind Universitatea Valahia Târgovişte.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.