SPORT 28 martie 2011

Handbal masculin. CSM a câştigat cu scor de baschet

de Covasna Media | 392 vizualizări
După ce au pierdut în penultima etapă, cu Naţional Sighişoara, scor 40 la 30, juniorii antrenaţi de Viorel Bărbos au reuşit să scoată în ultima etapă un rezultat de baschet. CSM Sf. Gheorghe au câştigat partida de duminică de pe teren propriu în compania celor de la CSŞ Sighişoara, la o diferenţă de 18 goluri. Partida a început cu o serie de 10 goluri marcate de către CSM în poarta sighişorenilor, timp în care aceştia

După ce au pierdut în penultima etapă, cu Naţional Sighişoara, scor 40 la 30, juniorii antrenaţi de Viorel Bărbos au reuşit să scoată în ultima etapă un rezultat de baschet. CSM Sf. Gheorghe au câştigat partida de duminică de pe teren propriu în compania celor de la CSŞ Sighişoara, la o diferenţă de 18 goluri.

Partida a început cu o serie de 10 goluri marcate de către CSM în poarta sighişorenilor, timp în care aceştia apucaseră să înscrie un singur gol. Prima repriză a fost clar dominată de baieţii noștri, dar care a dus şi la accidentarea lui Cosmin Petrilă în minutul 20, accidentare care îl va ţine o perioadă departe de teren. În repriza a doua, oaspeții s-au întors de la vestiare ceva mai dornici de câştig reuşind să mai reducă diferenţa de goluri de pe tabela de marcaj. Finalul a aparţinut tot celor de la CSM care în ultimele 6 minute de joc nu i-au mai lasat pe sighişoreni să se apropie de poarta apărată pe rând de Alexandru Stoica şi Cătălin Zaharia, şi reuşind să marcheze mai multe goluri în poarta adversă. Partida s-a încheiat cu victoria CSM Sf. Gheorghe cu scorul de 52 la 34, la pauză 30 la 14.

De la CSM au marcat: Gheorghe Moldovan - 14 goluri, Alexandru Constantin - 12 goluri, Mădălin Blaj - 8 goluri, Alexandru Lohan - 6 goluri, Eduard Niste - 5 goluri, Andrei Dobrean - 4 goluri şi Szabo Lajos - 3 goluri.

Aceasta a fost ultima partidă a returului urmând ca din 6 aprilie să înceapă Turneul I care se va desfăşura la Sighişoara.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.