SPORT 11 februarie 2011

Handbal feminine. CSM a fost înfrântă la Sebeş cu un gol diferenţă

de Covasna Media | 636 vizualizări

CSM Sfântu Gheorghe a întâlnit ieri seară în deplasare pe CSM Sebeş, partidă care s-a încheiat cu un rezultat negativ pentru echipa condusă de pe bancă de Gabriela Manea. Fetele din Sfântu Gheorghe au pierdut partida la un gol diferenţă şi din cauza arbitrajului care le-a dezavantajat, scor final 27 la 26, la pauză 15 la 13 pentru CSM Sfântu Gheorghe.

„Repriza a II-a am jucat-o mai mult în 5 şi 4 jucătoare, iar cele din Sebeş au avut enorm de multe lovituri de la 7 metri, cred că au avut minim 6-7 iar noi am avut numai una”, a declarat Gabriela Manea, antrenoarea CSM Sfântu Gheorghe.

Manea a mai spus că arbitrajul şi-a schimbat total optica pentru că au fost înjuraţi de antrenorul celor de la Sebeş, iar minim trei cartonaşe roşii care meritau să fie date echipei din Sebeş pentru faulturi nu s-au dat. „Şi dacă jucam în Rusia nu aveam parte de aşa joc şi arbitraj”, a mai spus Manea.

„N-am ştiut să profităm pentru că am avut superioritate numerică, şase contra cinci, în ultimele zece secunde de joc, acolo am pierdut jocul, la egal, dar în schimb a fost o luptă extraordinară. Au luptat şi contra arbitrajului şi contra sălii arhipline şi total necivilizată. Eu sunt foarte mulţumită de echipa mea. A fost total schimbată echipa faţă de meciul cu Slatina, exact opusul”, spune Manea.

De la CSM Sfântu Gheorghe au evoluat toţi cei trei portari, Larisa Comşa care a avut un joc foarte bun, Bodor Eniko şi Beatrice Oprea. Au înscris: Marin Roxana cu 7 goluri, Geapănă Sorina şi Andreea Trăilă cu 5 goluri, Bianca Grigore cu 4 goluri, Ionela Grama şi Alexandra Sandu cu 2 goluri, Molnar Eniko un gol.

Următoarea etapă se va disputa duminică, 13 februarie, de la ora 10 în Sala Sporturilor „Szabo Kati” din Sfântu Gheorghe, când vor întâlni CSM Bistriţa.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
Danna, 19 februarie 2011
Pacat ca trebuie sa mintiti... Mai bine recunoasteti ca nu s-a jucat bine si gata. Arbitrajul din contra a tinut mai mult cu voi, Sf Gheorghe. Suporterii din Sebes au fost mai mult decat fair-play la citeste integral
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.