SPORT 7 martie 2011

Handbal feminin. CSM a încheiat Turul II cu o victorie

de Covasna Media | 495 vizualizări
Echipa de fete a CSM-ului a reuşit să încheie Turul II cu o victorie, echipa antrenată de Gabriela Manea câştigând partida cu CS Viitorul Mediaş 2007 la o diferenţă de 19 goluri. Partida a fost încă din primele minute dominată de CSM care le-a ţinut la distanţă de poartă pe fetele din Mediaş şi reuşind să înscrie gol după gol scorul la pauză fiind de 17 la 8 pentru CSM Sf. Gheorghe. În repriza a doua, Geapană & Co. au

Echipa de fete a CSM-ului a reuşit să încheie Turul II cu o victorie, echipa antrenată de Gabriela Manea câştigând partida cu CS Viitorul Mediaş 2007 la o diferenţă de 19 goluri. Partida a fost încă din primele minute dominată de CSM care le-a ţinut la distanţă de poartă pe fetele din Mediaş şi reuşind să înscrie gol după gol scorul la pauză fiind de 17 la 8 pentru CSM Sf. Gheorghe.

În repriza a doua, Geapană & Co. au continuat să umple cu mingi poarta celor de la Viitorul Mediaş, reuşind să încheie partida cu scorul de 41 la 22. De lăudat pot fi şi cele două portăriţe de la Sfântu Gheorghe, Larisa Comşa şi Beatris Oprea, care au apărat mai multe mingi aruncate de cele de la Mediaş pe poarta CSM-ului.

„Doresc să felicit echipa pentru cum a abordat meciul în apărare. Mă bucur că am reuşit să rulez tot lotul şi schimbările care s-au produs s-au apropiat de cerinţele noastre. Au intrat concentrate încă din minutul 1 şi au jucat până în minutul 60 făcând abstracţie că Mediaşul se află pe ultimul loc. Mediaşul este o echipă foarte bună şi am văzut că pot pune probleme şi altor echipe mari cum ar fi Slatina sau Bistriţa, deci meciul nu a fost unul uşor. Echipa şi-a dorit această victorie şi a reuşit-o”, a declarat antrenoarea echipei CSM Sfântu Gheorghe, Gabriela Manea.

Au înscris pentru CSM Sf. Gheorghe: Sorina Geapană şi Elena Grigore câte 7 goluri, Pal Iulia 6 goluri, Molnar Eniko şi Diana Şandru câte 4 goluri, Marcela Malac şi Alexandra Sandu câte 3 goluri, Mihaela Trăilă şi Anca Ţigănaşu câte 2 goluri, Denes Kristina, Roxana Marin şi Ioana Grama câte un gol.

Returul II va începe încă de miercuri, 9 martie, când CSM Sfântu Gheorghe va întâlni în deplasare Naţional Râmnicu Vâlcea.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.