SPORT 28 februarie 2011

Handbal feminin. Au pierdut, dar au rămas cu capul sus

de Covasna Media | 414 vizualizări

Echipa feminină a CSM Sfântu Gheorghe a pierdut duminică partida din deplasare cu SC Mureşul Tg. Mureş, la un gol diferenţă.

Partida a fost una bună pentru fetele Gabrielei Manea care au reuşit să se apropie de la o diferenţă de patru goluri la un singur gol diferenţă pe tabela de marcaj şi asta în ciuda problemelor de sănătate pe care le-a întâmpinat portăriţa Larisa Comşa.

“A fost un joc foarte bun al echipei. Problema a fost cu portăriţa Larisa Comşa care a jucat cu febră, a stat două zile în pat, iar noi direct din pat am bagat-o în poartă, dar apărarea echipei a suplinit şi absenţa Larisei. În repriza a IIa am ratat o aruncare de la 7 metri şi una de la semicerc, dacă nu le ratam am fi putut câştiga meciul. A fost un meci extraordinar de bun şi sunt foarte mulţumită de ele” a declarat Gabriela Manea, antrenoarea CSM Sfântu Gheorghe.

Partida s-a încheiat cu scorul de 34 la 33 pentru mureşence, la pauză scorul a fost de 16 la 12.

De la CSM Sfântu Gheorghe au marcat: Roxana Marin 3 goluri, Bianca Grigore 8 goluri, Ionela Grama 7 goluri, Alexandra Sandu un gol, Sorina Geapănă 5 goluri, Andreea Trăilă 2 goluri, Diana Şandru 3 goluri, Marcela Malac 4 goluri.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.