SPORT 5 august 2019

Hagi: Meritam victoria; Csaba Laszlo: Am luat cartonaş roşu dintr-o prostie

de Covasna Media | 3062 vizualizări

Tehnicianul echipei FC Viitorul, Gheorghe Hagi, a declarat că formaţia sa ar fi meritat să câştige meciul cu Sepsi, încheiat la egalitate, scor 2-2, după un gol marcat de gazde în minutul 90+3.

“Un meci frumos, ambele echipe au dominat câte o repriză, ei pe prima, noi pe a doua. Un meci cu atmosferă frumoasă. Le-am spus jucătorilor la pauză să atacăm mai bine în ultimii 30 de metri, să băgăm mai multe pase în adâncime. Am făcut o repriză foarte bună şi cred că meritam victoria. Arătăm bine, chiar dacă am făcut schimbări. Creştem jucători, jucăm şi un fotbal bun, suntem apreciaţi. Drumul e lung, sperăm să muncim bine şi să arătăm mai bine săptămâna viitoare la meciul de acasă”, a spus Hagi la Look Plus.

De cealaltă parte, Csaba Laszlo a declarat că îl bucură punctul obţinut, dar este puţin supărat pentru că a fost eliminat “dintr-o prostie”. “Cred că am jucat în prima repriză ce trebuie să jucăm împotriva Viitorului. Sunt puţin supărat pentru că am intrat pe teren şi mi-a dat cartonaş roşu. M-am bucurat şi am uitat că sunt pe teren, de aceea am luat cartonaş roşu. Cred că am meritat un punct şi sunt bucuros. Nu sunt bucuros pentru că am făcut greşeli din care Viitorul a marcat golurile. Sunt puţin supărat pentru că am luat cartonaş roşu şi acum am luat dintr-o prostie”, a afirmat el.

 

 

Formaţia Sepsi Sfântu Gheorghe a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 2-2, cu echipa FC Viitorul, într-un meci din etapa a patra a Ligii I.

News.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.