SPORT 3 august 2019

Hagi despre meciul cu Sepsi: Este o deplasare dificilă unde nu numai că nu am câştigat, dar nici nu am marcat. Mergem să marcăm

de Covasna Media | 1173 vizualizări

Antrenorul echipei Viitorul, Gheorghe Hagi, spune că meciul cu Sepsi de duminică, este unul dificil, precizând că formaţia sa nu doar că nu a câştigat niciodată în această deplasare, dar nici nu a marcat. Hagi speră că elevii săi să marcheze acum, având în vedere că au înscris în toate meciurile disputate în acest început de sezon şi astfel să poate câştiga cele trei puncte.

Hagi a declarat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că deşi Sepsi a făcut destule schimbări faţă de sezonul trecut este o echipă solidă şi puternică, care se apără foarte bine.

“Este o deplasare dificilă unde până acum nu numai că nu am câştigat, nu am marcat. Gândul nostru e să mergem să facem un meci bun, să marcăm, pentru că ne dorim victoria. Sepsi a făcut destul de multe schimbări, dar, din ce am văzut eu în aceste trei  meciuri, este o echipă solidă, puternică, greu să o desfaci, se apără bine şi atacă bine sau mai bine zis se apără foarte bine şi doreşte să atace”, a afirmat Hagi.

El îşi doreşte ca să se păstreze tradiţia de la începutul acestui sezon când elevii săi au marcat în fiecare partidă jucată.

“Ştim că va fi un meci greu, dar mergem cu gândul să luăm cele trei puncte, să ne luptăm pentru ele şi sperăm să facem cum am făcut la toate meciurile să marcăm. Până acum am marcat în toate meciurile. Bineînţeles fără să uităm că fotbalul are două faze şi ofensiv şi defensiv, ca să ai o şansă să câştigi trebuie să joci fără minge foarte bine cu Sepsi”, a explicat Hagi.

Antrenorul Viitorul i-a lăsat acasă pe Vlad Achim şi pe George Ganea, pe care doreşte să îi odihnească după ce au jucat multe minute în ultimele partide. De asemenea, nu au făcut deplasarea pentru meciul cu Sepsi cei trei accidentaţi: Casap, Rivaldinho şi Keita.

Meciul dintre Sepsi şi Viitorul se va juca duminică, de la ora 21.00. 

Foto arhivă

News.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.