SPORT 7 august 2019

Golul cu capul – specialitatea casei la Sepsi OSK Sf. Gheorghe

de Covasna Media | 1146 vizualizări
Sursa foto - Facebook, @osksepsi
Sursa foto - Facebook, @osksepsi

În ultimele două etape, fotbaliștii de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe au reușit, în ambele cazuri, să restabilească egalitatea pe tabela de marcaj, înscriind prin același procedeu, cu capul. La Mediaș, noul intrat Garanovic a înscris după o săritură în careul mic, iar acasă, cu Viitorul Constanța, golul a venit la o fază similară, autor fiind Bouhenna. Șirul coincidențelor continuă, cei doi jucători fiind la debutul în tricoul alb-roșu. 

Am vorbit despre acest lucru deoarece, de-a lungul timpului, România a suferit la capitolul detentă a atacanților. Practic, de la Dumitrache, Dudu Georgescu, Cămătaru și Răducioiu, centri atacanți de referință pentru fotbalul românesc, nu au mai existat jucători cu astfel de calități, care să înscrie frecvent, în stil britanic, cu capul. Acest punct nevralgic poate fi speculat de atacanții cu calități atletice și cu gabarit pe care i-a transferat, în această vară, Sepsi OSK Sf. Gheorghe. 

Formația noastră, deocamdată, este campioana remizelor, având patru puncte din primele patru runde, toate obținute în urma unor jocuri încheiate la egalitate.

Foto arhivă

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.