SPORT 10 septembrie 2017

GALERIE FOTO! Cele mai frumoase imagini de la meciul SEPSI OSK cu FC Voluntari!

de Covasna Media | 4663 vizualizări

Imagini superbe de la meciul dintre SEPSI OSK și FC Voluntari, încheiat din nefericire cu 3 la 0 pentru oaspeți, după o prestație discutabilă a brigăzii de arbitri, care a condiționat ceea ce s-a dovedit în cele din urmă o victorie categorică pentru oaspeți. Eliminarea lui Dima a fost momentul în care echilibrul dintre cele două formații s-a rupt.

Pe Stadionul Tineretului din Brașov, Sepsi OSK Sf. Gheorghe a susținut partida din etapa a noua a Ligii I la fotbal, în compania celor de la FC Voluntari, deținătoare a Cupei României și a Supercupei României.

Pe o vreme de vară, formația noastră nu s-a lăsat intimidată de blazonul oaspeților, așa că prima mare ocazie ne-a aparținut. Issa Thiaw a pătruns într-un unghi de atac lateral dreapta, însă nu a putut să îi paseze căpitanului Hadnagy, care era demarcat pe latura opusă. Unicul fundaș al ilfovenilor, prezent în careu la faza respectivă, a reușit să respingă în corner. O altă fază care l-a avut ca protagonist pe Thiaw s-a petrecut în minutul 43, când el, deși alunecase, a centrat periculos în fața porții oaspeților, dar Balauru a reușit să rețină. Altfel, pe parcursul primei reprize, mijlocașul senegalez s-a dovedit a fi foarte productiv, el evoluând cu o lejeritate care se impune la acest eșalon valoric, unde, evident, exigențele sunt mult mai mari decât la Liga a II-a.

Primul mitan a început promițător, cu faze alerte, însă spre final, odată cu apropierea pauzei, cele două echipe parcă s-au stins. Rezultatul pauzei, 0-0, a fost unul echitabil, marele merit al nostru fiind că am reușit neutralizarea veteranului de la Voluntari, Florin Cernat, care este un jucător de valoare și foarte periculos pentru oponenți. 

Repriza a doua a meciului a fost un coșmar pentru noi. Eliminarea directă cu cartonaș roșu a lui Dima, din minutul 63, s-a dovedit a fi decisivă în balanța și în economia jocului. Ieșirea căpitanului naționalei de juniori U19 a României a decalibrat jocul nostru, iar Tudorie, care fusese inexistent în primele 45 de minute, și-a trecut în cont un hattrick. Reușitele atacantului de la FC Voluntari s-au consemnat în minutele 63, 85 și 90, dar senzația formată este că rezultatul a fost prea drastic în comparație cu raportul de forțe din teren.

Până la urmă victoria oaspeților este incontestabilă, Sepsi OSK Sf. Gheorghe plătind, încă, tribut lipsei de experiență. S-a resimțit și absența din echipă a lui Patrick Petre, neconvocat pentru acest joc. Trebuie să uităm cât mai rapid acest meci, deoarece șanse pentru evitarea retrogradării sunt.

Echipa folosită de antrenorul Valentin Suciu a însemnat un modul tactic 4-2-3-1: Fejer – Burlacu, Ursu, Oros, Grecu (min. 66 Nikolic) – Ghinga, Dima – Astafei (min. 46 Papšys), Thiaw (min. 74 Pilibaitis), Herea – Hadnagy.

FC Voluntari a început cu următoarea alcătuire: Balauru – Maftei, Balaur, Cazan, Acsinte – Marinescu, Răuță (min. 57 Voduț) – Cernat in. 46 Novac), Popadiuc, Căpățână (min. 83 Deac) – Tudorie.

Cartonașe galbene: Thiaw și Papsys, respectiv Răuță, Cernat, Căpățână și Tudorie.

A arbitrat craioveanul Sebastian Colțescu.

După acest meci, Sepsi a alunecat pe locul 11, cu 9 puncte și -3 la adevăr, în timp ce FC Voluntari a urcat pe locul 8, cu un total de 11 puncte în cont.

Chiar cu riscul de a deveni redundanți, aplaudăm încă odată spectacolul galeriei Sepsi OSK Sf. Gheorghe. Suporterii au fost la înălțime, iar metafora „celui de-al doisprezecelea jucător” chiar capătă sens în acest context. Am scris de fiecare dată până acum acest lucru, în cronicile de meci, și o vom face de fiecare dată, deoarece suntem convinși că această simbioză între echipă și suporteri va continua și va fi, practic, motorul Sepsi OSK Sf. Gheorghe. 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.