SPORT 5 decembrie 2018

Gabriel Vașvari, în echipa ideală a etapei a 17-a

de Covasna Media | 926 vizualizări

LPF a stabilit echipa ideală a etapei a 17-a în Liga 1 Betano.

Mijlocașul Gabriel Vașvari, autorul golului nostru de la Iași, unde Sepsi OSK a remizat, 1-1, a fost inclus în această formulă. Iată mai jos componența integrală.

PORTAR

Cristian Bălgrădean (FCSB / 30 de ani / 16 jocuri) - Prin intervenţiile sale, Cristi Bălgrădean a avut o contribuţie importantă la victoria bucureştenilor. A ajuns la 238 de meciuri pe prima scenă din România, cele mai multe dintre portarii activi în Liga 1 Betano.

 FUNDAŞI

Cristian Manea (CFR Cluj / 21 de ani / 15 jocuri) - A înscris primul gol pentru clujeni, precedenta reuşită în Liga 1 datând din mai 2015, într-un FC Botoşani - Viitorul 4-4. A fost activ pe toată durata partidei, urcând des în atac şi participând la majoritatea acţiunilor ofensive iniţiate de ceferişti.

Andrei Burcă (FC Botoşani / 25 de ani / 16 jocuri) - Continuă prestațiile bune, care îl fac un element-cheie în jocul defensiv al moldovenilor. Aparițiile sale în careul advers nu trec neobservate.

Alexandru Dandea (FC Hermannstadt / 30 de ani / 14 jocuri) - Experienţa cumulată pe prima scenă reprezintă un mare avantaj pentru sibieni. A izbutit şi un gol, reuşita sa dovedindu-se a fi decisivă.

 MIJLOCAŞI

Petrişor Petrescu (FC Hermannstadt / 25 de ani / 13 jocuri) - A fost cel mai bun jucător de pe teren. A contribuit la succesul sibienilor cu un gol şi o pasă decisivă. 

Gabriel Vaşvari (Sepsi OSK / 32 de ani / 17 jocuri) - A înscris pentru întâia oară în tricoul covăsnenilor şi a ajuns la 31 de goluri marcate în 185 de partide disputate pe prima scenă din România.

Alexandru Mateiu (U Craiova / 28 de ani / 16 jocuri) - Mijlocaşul oltenilor consumă multă energie pe durata unei partide. În plus, apare tot mai des la finalizare, dovadă că a marcat în trei din ultimele patru runde.

Ciprian Deac (CFR Cluj / 32 de ani / 9 jocuri) - Decarul ardelenilor este un exemplu prin seriozitatea cu care tratează fiecare fază de joc.  Prin cele două pase decisive reuşite contra ilfovenilor, Ciprian Deac a ajuns la 44 de assisturi în Liga 1.

 ATACANŢI

Ianis Hagi (Viitorul / 20 de ani / 15 jocuri) - A făcut un meci fantastic! A marcat de două ori, a scos un penalty şi a contribuit la reuşita lui Drăguş. Anul 2018 este anul confirmării pentru tânărul decar al dobrogenilor: 13 goluri şi 7 pase decisive.

George Ţucudean (CFR Cluj / 27 de ani / 15 jocuri) - Continuă forma fantastică din acest an. Şi-a trecut în cont prima triplă din carieră în campionat, ajungând astfel la 57 de reuşite în Liga 1, dintre care 15 în 2018.

Dennis Man (FCSB / 20 de ani / 16 jocuri) - De la meci la meci devine tot mai important în jocul roş-albaştrilor. A înscris pentru a șasea oară în ediţia curentă, în care mai are în cont două assisturi şi un penalty obţinut. 

 ANTRENORUL ETAPEI

Gheorghe Hagi (Viitorul / 53 de ani) - Continuă seria formidabilă de rezultate pozitive, ajungând la 13 puncte în ultimele cinci jocuri! Contra roş-albilor, tehnicianului dobrogenilor i-a ieşit totul: primul unsprezece, schimbările, precum şi mutările tactice de pe durata meciului.

Cristian Frisk

Sursă foto: sepsiosk.ro

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.