SPORT 18 mai 2022

Fülöp István, în echipa ideală a etapei

de Covasna Media | 930 vizualizări

Sepsi OSK a terminat cu o victorie zdrobitoare sezonul 2021-2022 în Liga 1, 5-0 pe terenul celor de la U Craiova 1948, Liga Profesionistă de Fotbal nominalizându-l în echipa etapei pe jucătorul echipei noastre, Fülöp István.

Cu o singură înfrângere și șapte victorii în nouă partide disputate, Sepsi OSK s-a dovedit a fi cea mai bună echipă din Play-Out. Parcursul bun al covăsnenilor a fost încununat cu succesul din Bănie, 5-0 în fața echipei U Craiova 1948. Practic, misiunea elevilor lui Cristiano Bergodi, cele două partide jucate în Craiova, a fost îndeplinită 100%: Sepsi OSK a terminat pe prima poziție în Play-Out și s-a calificat în finala Cupei României.

Pentru evoluția din partida cu U Craiova 1948, Fülöp István a fost desemnat jucătorul meciului, de asemenea el fiind nominalizat și în echipa ideală a etapei a 9-a de către Liga Profesionistă de Fotbal. Argumentul nominalizării jucătorului nostru este următorul: ”Fülöp István - Cu un gol şi două pase decisive, mijlocaşul covăsnenilor a contribuit din plin la succesul care le-a adus elevilor lui Bergodi primul loc la finalul play-out-ului.”

Sursa foto: Facebook/Sepsi OSK

Marius Raczek

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.