SPORT 22 iunie 2020

FRF a stabilit mini-grupele de promovare în Liga 3

de Covasna Media | 981 vizualizări

Federația Română de Fotbal a stabilit vineri, prin tragere la sorți, grupele barajului de promovare în Liga 3, sezonul 2020-2021.

Conform hotărârii Comitetului de Urgenţă al FRF din 11 mai 2020, s-a decis să promoveze din Liga 4 în Liga 3, campionatul ediţiei 2020/2021, 14 echipe câştigătoare ale mini-grupelor de baraj în trei, dintre cele 42 de campioane judeţene declarate de AJF/AMFB.

Fiecare echipă va disputa un singur joc împotriva fiecăreia dintre celelalte două echipe din mini-grupă.

Tragerea la sorți s-a făcut pe baza celor șapte regiuni stabilite deja de câțiva ani. Primele trei echipe extrase din fiecare regiune au alcătuit prima mini-grupă, iar următoarele trei au alcătuit a doua mini-grupă de baraj. Ordinea extragerii va da fiecărei echipe numărul de ordine pe care îl va avea în tabela Berger.

Reprezentanta județului Covasna, Sepsi OSK II, a fost repartizată într-o mini-grupă alături de campioanele județene din Sibiu și Mureș. Cele mai mari șanse de a ajunge la acest baraj din județul Sibiu le au CS Măgura Cisnădie, ACS FC Avrig și ACS Păltiniș Rășinari (ocupantele primelor trei poziții în clasament), în timp ce din Mureș, CS Unirea Ungheni 2018, cu mențiunea ca aceste AJF nu au decis încă asupra modului în care se vor definitiva competițiile pe care le organizează.

Marius Raczek

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.