SPORT 25 octombrie 2017

FOTO Sepsi OSK, eliminată din Cupa României

de Observatorul de Covasna | 1230 vizualizări

Pe Stadionul Tineretului din Brașov s-a desfășurat meciul de fotbal dintre Sepsi OSK Sf. Gheorghe și CS Universitatea Craiova, contând pentru 16-imile de finală ale Cupei României, primul tur în care au intrat și echipele de primă ligă.

Prezența pe tabloul competițiilor K.O.-urilor, pentru echipa pregătită de către antrenorul Valentin Suciu, a fost una scurtă. Sepsi OSK a fost întrecută de olteni cu scorul de 2-0 (1-0), prin golurile marcate de Alexandru Mitriță (27) și Alexandru Băluță (88).

Universitatea a avut și trei bare, prin Andrei Burlacu (43) și Alexandru Mitriță (58, 70, ambele din lovituri libere), dominând jocul autoritar.

La Universitatea a jucat în premieră tânărul Mihai Mihăilă (17 ani), intrat pe finalul partidei.

În campionat, Universitatea a învins cu 3-2 la Brașov, într-un meci în care Sepsi s-a prezentat mult mai bine.

În ediția trecută a Cupei României, tot în șaisprezecimi, CSU Craiova o învingea pe Sepsi cu 1-0, la Brașov, după prelungiri.

Echipa noastră a avut următoarea configurație: Niczuly - Burlacu, Oroș, Dima, Dumbravă - Huiban (min. 63 Patrick Petre), Petrovikj - Papšys, Herea (min. 69 Astafei), Mitra (min. 87 Veress) - Nikolic.

ACS Sepsi OSK Sfântu Gheorghe (I) — CS Universitatea Craiova (I) 0-2 (0-1), Stadion Tineretului — Brașov 

Au marcat: Alexandru Ionuț Mitriță (27), Alexandru Băluță (88). 

Arbitru: Andrei Florin Chivulete (București); arbitri asistenți: Sebastian Stoianov (Constanța), Florin Păunescu (Râmnicu Vâlcea); arbitru de rezervă: Florin Miron (București) 

Observatori: Dan Jiga (Bistrița) — CCA, George Constantinescu (Slatina) — FRF.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.