SPORT 30 octombrie 2017

FOTO Sepsi OSK – FC Botoșani 0-2

de Observatorul de Covasna | 1358 vizualizări

Sepsi OSK Sf. Gheorghe a pierdut partida din etapa a XVI-a a Ligii I la fotbal, pe teren propriu, pe Stadionul Tineretului din Brașov. Adversară ne-a fost una dintre echipele redutabile ale campionatului, FC Botoșani, care s-a impus cu scorul de 2-0 (1-0).

Prima repriză a fost una echilibrată, fără prea mari oportunități de gol pe care să și le creeze echipa noastră. Păcat de neatenția din finalul acestei părți a meciului, care le-a oferit șansa oaspeților de a avea un penalty chiar în minutul 45. Buș a transformat, iar acest gol a fost unul cu caracter psihologic, deoarece covăsnenii nu au mai avut posibilitatea revenirii.

În repriza secundă, Bordeianu a dublat avantajul oaspeților pe tabela de marcaj, înscriind norocos, cu un șut din afara careului, care a fost deviat de doi fundași ai noștri.

Hadnagy a fost eliminat în minutul 79, după ce i s-a acordat al doilea cartonaș galben în decursul aceluiași joc. Experimentatul nostru atacant, cel care a înscris un gol istoric acum câțiva ani pentru FC Botoșani, pentru prima victorie în Liga I, a simulat și a fost avertizat pentru comportare nesportivă.

Pe finalul meciului, peste stadionul de sub Tâmpa s-a abătut o furtună de zăpadă care a făcut ca pe gazon să se aștearnă un covor alb de omăt.

Oaspeții au câștigat meritat, iar degringolada continuă în vestiarul nostru, în pofida schimbării de antrenor.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 1

Adaugă comentariu
jerry lee, 31 octombrie 2017
Pacat de aceasta echipa,nu trebuia schimbat antrenorul,trebuia schimbati 8-9 jucatori,care sunt mercenari nu-i intereseaza rezultatele doar banii.
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.