SPORT 23 noiembrie 2015

Fotbal: Nemere Ghelința continuă să conducă în Liga a IV-a județeană

de Sever Ioan Miu | 1057 vizualizări

Echipa de fotbal Nemere Ghelința continuă să fie pe locul I în clasamentul Ligii a IV-a după ce a învins cu 4-0 Harghita Aita Mare. Meciul s-a disputat sâmbătă la Ghelința, iar golurile au fost marcate de Ionuț Ciprian Ursu (2), Alin Gerota (2).

În aceeași zi, Brețcu, următoarea din clasamentul seriei, a câştigat tot cu 4-0, în partida cu Oltul Chilieni. În meciul disputat acasă au marcat Czintos Ferenc, Adrian Cășineanu, Rákosi Zsigmond şi Sorescu György.

Echipa aflată pe locul trei în clasamentul ligii este KSE Târgu Secuiesc care a obținut un egal (2-2) în meciul disputat acasă cu Păpăuți.

În următoarea etapă, Nemere Ghelința va întâlni, acasă, formația din Ojdula, pe 29 noiembrie, iar în aceeași zi KSE Târgu Secuiesc va juca în deplasare cu Progresul Sita Buzăului. Pe 2 decembrie, Brețcu va disputa, acasă, meciul cu Prima Brăduț.

În Liga a V-a, echipa din Bodoc a obținut un egal acasă cu Dozsa Dalnic, scor 3-3. În ultima etapă, Ciucașul Întorsura Buzăului a trecut acasă, de Spartacus Hăghig, cu un răsunător 10-0, iar Sepsi OSK Sfântu Gheorghe II obținuse 6-2 în deplasare cu Nemere Poian. În aceeași zi, Covasna a învins, în deplasare, Sugo Bățanii Mari, cu 4-1. După această etapă, primele trei echipe din liga a V-a județeană sunt Dozsa Dalnic, Covasna și Reci.

 

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.