SPORT 7 februarie 2020

Fotbal: Leo Grozavu (Sepsi OSK) - Vrem prima victorie din acest an în meciul cu Poli Iaşi

de Agerpres | 2655 vizualizări

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe şi-a propus să obţină duminică prima victorie din acest an în meciul cu Politehnica Iaşi, pe care o va întâlni pe teren propriu, a declarat, vineri, antrenorul gazdelor, Leo Grozavu.


"Ştim cu toţii că ne aşteaptă o partidă dificilă împotriva unui adversar care în această iarnă s-a mişcat şi pe piaţa transferurilor, a adus jucători buni, de calitate, chiar dacă rezultatul din prima etapă nu a fost conform aşteptărilor lor. Au un antrenor care la nivelul României nu are nevoie de niciun fel de prezentare, toată lumea îl ştie pe Mircea Rednic, este un antrenor cu multe experienţă, pe care şi eu îl apreciez, la rândul meu, îl respect. Sunt absolut convins că ne aşteaptă o partidă dificilă, dar şi noi ne-am pregătit în sensul ăsta şi ne dorim să facem prima victorie din acest an. Sigur am fi reuşit dacă eram mai atenţi la Sibiu, dar din păcate am pierdut două puncte'', a spus Grozavu, într-o conferinţă de presă.


''Ne dorim foarte mult să acumulăm cât mai multe puncte în această perioadă, pentru ca apoi, când va începe acel play-out, vrem să avem o zestre care să ne permită să abordăm meciurile cu linişte. Ştim că va fi un campionat foarte greu, un play-out în care majoritatea echipelor s-au întărit, îşi doresc să evite acele două locuri care duc spre liga a doua şi, mai mult ca sigur, de la locul 7 la locul 14 va fi o luptă acerbă", a mai spus Leo Grozavu.


Meciul dintre Sepsi OSK şi CSM Politehnica Iaşi, programat în cadrul celei de-a 24 etape a Ligii I de fotbal, se va juca duminică 9 februarie, de la ora 14:30 pe Stadionul Municipal din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.