SPORT 25 ianuarie 2021

Fotbal: Ilyeş (Sepsi OSK) - Îmi pun mari speranţe să plecăm neînvinşi de la Constanţa

de Covasna Media | 1290 vizualizări

Antrenorul secund al echipei de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe, Robert Ilyeş, a declarat, luni, într-o conferinţă de presă online, că îşi doreşte ca formaţia sa să nu piardă partida din deplasare cu FC Viitorul.

"Toate meciurile sunt foarte importante. Dar cel mai mult îmi este frică de starea fizică a jucătorilor noştri pentru că nu prea am avut timp de refacere. Dar ne punem mari speranţe într-un joc bun, pentru că vrem să ne întoarcem cu punct sau puncte de la Constanţa. Meciul cu Viitorul o să fie mult mai important decât cel cu Astra, pentru că întâlnim una dintre candidatele la primele şase locuri. Din acest motiv eu îmi pun mari speranţe să plecăm neînvinşi de la Constanţa", a spus el.

"Am analizat ieri Viitorul, sper să îi surprindem şi să ne facem jocul nostru pentru că avem un stil de a aborda fiecare partidă la victorie. Situaţia bună din clasament trebuie să ne dea încredere. Trebuie să jucăm la valoarea noastră", a adăugat tehnicianul.

Fotbalistul Lorant Kovacs a declarat la rândul său: "Ne aşteaptă o partidă foarte grea, pentru că avem nişte probleme de lot. Dar cei care suntem sperăm să jucăm bine şi să venim cu un punct sau mai multe de la Constanţa. Moralul este OK pentru că am câştigat ultimul meci şi am înscris patru goluri".

Echipa de fotbal Sepsi OSK Sfântu Gheorghe întâlneşte, marţi, de la ora 15:30, în deplasare, formaţia FC Viitorul, într-o partidă contând pentru etapa a 19-a a Ligii I.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.