SPORT 8 februarie 2019

Fotbal: Eugen Neagoe (Sepsi OSK) - Dinamo nu mai are şanse la play-off dacă nu câştigă mâine

de Agerpres | 832 vizualizări

Antrenorul Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Eugen Neagoe a declarat vineri că meciul cu Dinamo Bucureşti, pe care echipa sa îl va disputa sâmbătă pe teren propriu, va fi unul foarte important, dar şi foarte greu având în vedere că pentru adversari va fi ultima şansă de a-şi asigura calificarea în play-off.

"Ne aflăm în faţa unui joc foarte important, este primul din acest an pe care îl avem acasă în faţa suporterilor şi sunt trei puncte importante puse în joc pe care ni le dorim foarte mult pentru a ne consolida poziţia în primele şase echipe din clasament. (...) Dinamo este un nume mare în fotbalul românesc, chiar dacă nu trece prin cele mai bune momente, dar aţi văzut că au schimbat mulţi jucători, au reuşit să câştige împotriva celor de la Iaşi cu 3-0. Bravo lor (...) Pe mine mă interesează foarte mult jocul nostru, pentru că ne dorim să fim în play-off. Îmi doresc foarte mult să câştigăm jocul de mâine. OK, nu este o tragedie dacă nu reuşim, mai sunt trei etape, avem şanse în continuare pentru că mai sunt nouă puncte în joc, făcând abstracţie de meciul de mâine. Cei de la Dinamo au, însă, ultima şansă, dacă nu câştigă mâine nu mai au nici teoretic şanse la play-off", a declarat Eugen Neagoe.

Acesta a menţionat că singurii fotbalişti care nu sunt apţi de joc sunt Fulop Istvan şi Bryan Nouvier, care se refac după accidentări.

Sepsi intră pe teren după meciul de săptămâna trecută cu FC Voluntari, pe care l-a pierdut cu 4-2.

"Fotbalul nu este matematică, chiar dacă am jucat împotriva ultimei clasate (...) FC Voluntari este o echipă bună, cu jucători valoroşi. Nu ne-a fost uşor. Poate am crezut şi noi că va fi mai uşor decât a fost, dar s-a văzut la finalul jocului că trebuia să fim mai concentraţi, cu o atitudine mai bună , iar atunci probabil altfel stăteau lucrurile şi în teren. Dar, este istorie acest joc, suntem încrezători pentru că ştim foarte bine care este valoarea lotului, valoarea echipei noastre, pentru că am demonstrat acest lucru. Nu întâmplător suntem în primele şase echipe ale campionatului şi, cum am spus, ne dorim să rămânem acolo. Iar eu sunt convins că băieţii vor avea mâine o atitudine bună şi cred că vom reuşi un joc bun cu suportul publicului care, ştiţi foarte bine, acasă ne susţine în număr foarte mare, iar mâine cred că stadionul va fi plin (...) Sincer, nu cred că vor fi incidente la meciul cu Dinamo (...) şi îmi doresc ca, până la urmă, să fie un spectacol şi cel mai bun să câştige", a mai spus Neagoe.

Meciul Sepsi OSK - Dinamo Bucureşti se va disputa sâmbătă, de la ora 20,00, pe stadionul municipal din Sfântu Gheorghe.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.