SPORT 20 februarie 2019

Florin Ștefan și Tandia – în echipa ideală a etapei a 24-a

de Covasna Media | 459 vizualizări

Jurnaliștii care colaborează cu Liga Profesionistă de Fotbal au întocmit, ca de fiecare dată, echipa ideală a etapei a 24-a din Liga I la fotbal, rundă încheiată luni seară, după egalul dintre Concordia Chiajna și FCSB, scor 0-0.

Iată cum arată 11-le ideal, în care se regăsesc și doi fotbaliști de la Sepsi OSK Sf. Gheorghe, Florin Ștefan și Ibrahima Tandia.

PORTAR

Mirko Pigliacelli (U Craiova / 25 de ani / 24 jocuri) - Graţie intervenţiilor sale, craiovenii au ajuns la 396 de minute consecutive fără gol primit, un record pentru ediţia curentă. Prinde pentru a patra oară echipa etapei!

FUNDAŞI

Ivan Martic (U Craiova / 28 de ani / 17 jocuri) - Un jucător care depune un efort fantastic pe durata unui meci. A acoperit excelent întreg flancul drept al craiovenilor.

Florin Gardoş (Poli Iaşi / 30 de ani / 3 jocuri) - A făcut cel mai bun meci de la revenirea în Liga 1 Betano. Intervenţiile sale ne-au amintit de evoluţiile din perioada când îmbrăca tricoul FCSB, în urma cărora a fost transferat în Premier League.

Andrei Mureşan (CFR Cluj / 33 de ani / 17 jocuri) - A înscris pentru clujeni, reuşita sa fiind a doua în ediţia curentă şi a zecea pe prima scenă din România. S-a achitat bine de sarcinile primite de pe banca tehnică.

Risto Radunovic (Astra / 26 de ani / 18 jocuri) - A înscris primul gol în Liga 1 Betano, reuşita sa aducându-le giurgiuvenilor un punct preţios în lupta pentru un loc din play-off. 

MIJLOCAŞI

Cătălin Golofca (FC Botoşani / 28 de ani / 24 jocuri) - A reuşit un nou gol decisiv pe terenul bucureştenilor. A fost a treia reuşită din acest sezon, în contul său fiind trecute şi patru pase decisive.

Nicolas Gorobsov (Concordia / 29 de ani / 22 jocuri) - A acoperit excelent zona din faţa apărării, de unde a recuperat multe mingi. Căpitanul ilfovenilor a ajuns la 114 meciuri pe prima scenă din România.

Diego Fabbrini (FC Botoşani / 28 de ani / 17 jocuri) - Este jucătorul începutului de an din Liga 1 Betano! A contribuit cu două goluri şi un assist la toate cele trei victorii la limită reuşite de moldoveni în 2019.

Florin Ştefan (Sepsi OSK / 22 de ani / 15 jocuri) - Pe durata celor 78 de minute în care s-a aflat în teren, tânărul component al naţionalei U 21 s-a evidenţiat în mai multe rânduri prin acţiunile ofensive de calitate. Prinde pentru a doua oară echipa etapei.

ATACANŢI

Denis Alibec (Astra / 28 de ani / 18 jocuri) - A driblat, le-a oferit colegilor mingi utile şi a pus în permanenţă presiune pe apărătorii adverşi. Sub conducerea lui Constantin Enache, Denis şi-a regăsit pofta de fotbal, dovadă fiind şi cifrele sale: trei goluri şi tot atâtea assisturi!

Ibrahima Tandia (Sepsi OSK / 25 de ani / 23 jocuri) - Decarul covăsnenilor a fost arma principală de atac. A înscris pentru a zecea oară în ediţia curentă şi a ajuns la 15 reuşite în 40 de meciuri disputate în Liga 1 Betano.

ANTRENORUL ETAPEI

Liviu Ciobotariu (FC Botoşani / 47 de ani) - A reuşit a patra victorie la rând şi a urcat pe loc de play-off. FC Botoşani este gruparea cu cele mai multe meciuri în care a înscris (22 de jocuri), iar în 2019 echipa a arătat foarte bine şi în defensivă.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.