SPORT 6 martie 2019

Florin Ștefan și Rus speră să meargă în cantonamentul din Spania

de Covasna Media | 698 vizualizări

S-au stabilit stadioanele și orele de disputare ale partidelor pe care tricolorii U21 le vor disputa în stagiul de pregătire din Spania, desfășurat în perioada 19 – 26 martie, conform site-ului oficial al Federației Române de Fotbal.

Partida cu Spania, programată pe 21 martie, se va disputa la Granada, pe arena “Nuevo Estadio de Los Cármenes”, începând cu ora locală 18:45 (19:45 în România). De asemenea, meciul cu reprezentativa similară a Danemarcei se va desfășura pe 25 martie, la “Marbella Football Center”, la ora locală 18:00 (19:00 în România).

Mirel Rădoi, selecționerul naționalei U21 a României, a anunțat lista preliminară a jucătorilor convocați pentru acest stagiu de pregătire.

Lista convocărilor preliminare:

Andrei Ionuț Radu (Genoa FC/Italia)

Vlad Dragomir (Perugia/Italia)

Mihai Dobre (Yeovil/Anglia)

Adrian Petre (Esbjerg fB/Danemarca)

Alexandru Pașcanu (Leicester/Anglia)

Marco Dulca (Swansea City/Anglia)

Andrei Rațiu (Villarreal/Spania)

Claudiu Micovschi (Genoa FC/Italia)

Selecționata Under 21 este una dintre cele 12 reprezentative prezente la EURO 2019, în Italia. Adversarii tricolorilor din Spania sunt de asemenea calificați la turneul final care va debuta pe 16 iunie.

Între jucătorii din campionatul intern, cu șanse de a fi convocați sunt și cei doi fundași legitimați la Sepsi OSK Sf. Gheorghe,. Florin Ștefan și Adrian Rus.

Cristian Frisk

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.