SPORT 31 iulie 2024

Florin Ștefan, în echipa ideală a etapei

de Marius Raczek | 550 vizualizări

În etapa a 3-a din Superliga, Sepsi OSK a remizat, pe propriul teren, cu Dinamo București. Cu toate acestea, pentru evoluția sa, Florin Ștefan a fost nominalizat în echipa ideală a etapei.

Înaintea rundei a treia, Sepsi OSK era singura echipă cu procentaj maxim al victoriilor în Superliga. Alb-roșii au deschis scorul în partida cu Dinamo București, golul marcat de Florin Ștefan, fiind, însă, insuficient pentru un nou succes. Și aceasta deoarece Petru Neagu, desemnat și jucătorul partidei, a reușit egalarea. În acest moment Sepsi OSK, alături de Universitatea Craiova și Oțelul Galați, toate cu câte șapte puncte, ocupă podiumul Superligii.

Așa cum ne-a obișnuit, la finalul fiecărei etape, Liga Profesionistă de Fotbal alcătuiește echipa ideală a rundei, Florin Ștefan regăsindu-se printre cei nominalizați. Motivația realizatorilor anchetei este următoarea: „Florin Ștefan – Marchează şi punctează ofensiv a doua rundă la rând, asta după ce a oferit o pasă decisivă în etapa precedentă.”

În următoarea etapă, luni, 5 august, cu începere de la ora 22:00, Sepsi OSK se va deplasa în Capitală pentru partida cu Rapid București. Pentru a vedea la lucru cât mai mulți jucători, dar și în vederea pregătirii următorului meci din Superliga, Sepsi OSK a disputat o partidă amicală, în care a trecut cu 5-1 de Olimpic Zărnești.

Foto: Sepsi OSK/Facebook şi SuperLiga Romania/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.