SPORT 17 iunie 2012

Florin Purcea de la CSM, dublu campion naţional

de Covasna Media | 703 vizualizări
Atleţii de la CSM Sfântu Gheorghe au făcut spectacol la Campionatul Naţional de Tineret. Sfârşitul de săptămână a programat la Bucureşti, pe stadionul Dinamo, Campionatul Naţional de Tineret şi Grand-Prix de Seniori, competiţie animată de o prezenţă numeroasă a celor mai talentaţi tineri atleţi din România.

Atleţii de la CSM Sfântu Gheorghe au făcut spectacol la Campionatul Naţional de Tineret.

Sfârşitul de săptămână a programat la Bucureşti, pe stadionul Dinamo, Campionatul Naţional de Tineret şi Grand-Prix de Seniori, competiţie animată de o prezenţă numeroasă a celor mai talentaţi tineri atleţi din România.

Florin Purcea – dublu campion naţional

Sportivii Clubului Sportiv Municipal din Sfântu-Gheorghe s-au numărat printre protagonişti, Florin Purcea reuşind o evoluţie de senzaţie care s-a concretizat în două titluri naţionale.  Vineri la 400 de metri, Purcea şi-a depăşit categoric adversarii câştigând în 47 de secunde şi 20 de sutimi. Succesul s-a repetat şi sâmbătă când în proba de 800 de metri, Purcea,  cronometrat în 1 minut 49 de secunde şi 50 de sutimi, a obţinut o nouă victorie autoritară. El s-a impuns printre alţii şi în faţa colegului Iulian Ganciu clasat al treilea şi medaliat cu bronz.

Acelaşi Iulian Ganciu şi-a trecut în cont în prima zi medalia de argint la 1500 de metri, cu un nou record personal 3 minute 49 de secunde şi 86 de sutimi. Cu numai o săptămână în urmă, Ganciu a câştigat la această probă şi Campionatele Internaţionale ale României.

Cel mai tânăr dintre atleţii de la CSM, Cosmin Trofin, a reuşit şi el două clasări meritorii, locul 6 atât la 800 cât şi la 1500 de metri, în competiţie cu atleţi mult mai experimentaţi.

Ancuţa Bobocel – calificată la Campionatele Europene şi la Jocurile Olimpice

Concursul de la Bucureşti s-a bucurat şi de participarea câtorva dintre cei mai valoroşi seniori ai ţării. A fost şi cazul cursei de 3.000 de metri obstacole femei, acolo unde „vedeta” CSM Sfântu-Gheorghe, Ancuţa Bobocel, a reuşit victoria în 9 minute 40 de secunde şi 29 sutimi, realizându-şi baremul de participare la Campionatul European de la Helsinki şi la Jocurile Olimpice de la Londra.

În Finlanda, atleta de la CSM vizează cel puţin o calificare în finală, însă nici obţinerea unei medalii nu pare un vis imposibil.

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.