SPORT 1 iunie 2015

Fitness Maraton, sport și viață sănătoasă!

de Covasna Media | 941 vizualizări

Fitness maraton mai 2015 - 6Fitness maraton mai 2015 - 5Fitness maraton mai 2015 - 4Fitness maraton mai 2015 - 3Fitness maraton mai 2015 - 1

Opt ore de sport, opt ore de fitness, în stilurile zumba, tae-bo, steel combat, steel toning, urbhanize, bokwa, kangoo, capoeira, sub îndrumarea celor mai buni instructori de fitness de la noi din oraș, a avut loc sâmbătă, pe stadionul municipal cu ocazia Zilelor Sportive Sf. Gheorghe. 

Cei 13 instructori, Kelemen Szende – aerobic copii; Molnár Enikő – dans modern și urbhanize; Lukács Annamária, Titesz Tünde, Préda Hermina, Tompa Eszter – zumba fitness, toning, sentao; Kelemen Ida – aerobic; Vass Júliá – steel tonic, Simon Carmen – bokwa; Ramona Popa – Steel Combat; Radu Gal – tae-bo; şi 2 invitaţi, Grunessz Ramona – kangoo din Miercurea Ciuc; Ionuţ Adrian / Capoeira Alto Astral România – capoeira din Cluj Napoca şi cele 2 gazde ale evenimentului, Vitus Kinga din partea ::Sport-All:: și Cristian Copu din partea «Show Time» au creat o atmosferă pozitivă şi au reușit să mişte publicul din Sf. Gheorghe în ritmuri de fitness!

Startul s-a dat la ora 10.00 şi a debutat cu aerobic pentru copii, urmat apoi de dans modern, zumba pentru copii, bokwa fitness, steel tonic, kangoo, tae-bo, steel combat, aerobic, zumba toning și sentao, urbhanize și spectaculosul capoeira cu care s-a încheiat maratonul la ora 18.00.

Organizarea acestui eveniment a avut drept scop promovarea sporturilor aerobice de întreținere în rândul amatorilor care au introdus în stilul lor de viață exercițiul fizic și popularizarea efectelor pe care această mișcare le induce. Am dorit promovarea stilurilor practicate în cadrul maratonului, stiluri pe care cursanții le întâlnesc în aproape toate sălile de profil din oraş. Maratonul a adus împreună iubitorii de mișcare, destindere și punerea la încercare în același timp a limitelor fiecăruia. Provocarea noastră a constat în menținerea efortului aerob pe perioada celor 8 ore de desfășurare, precum şi promovarea socializării între participanții diferitelor forme de fitness și a școlilor din care provin.

Fitness Maratonul ajuns la cea de a II-a ediţie începe uşor dar sigur să se impună ca un eveniment stabil al activităţii sportive de la noi din municipiu, fiind mândri că în acest an au participat la activităţi un număr de peste 500 de persane, copii şi adulţi deopotrivă.

Reuşita evenimentului se datorează şi faptului că acest frumos proiect a fost finanţat de către Consiliul Judeţean Covasna, cărora le mulţumim pentru implicarea în viaţa sportivă şi implicit în sănătatea populaţiei din judeţul nostru!

Fitness caritabil pe 12 iunie

Facem lucrurile deosebite să pară normale, aducem bucurie şi bună dispoziţie, aducem zâmbete celor ce au nevoie cel mai mult, lucrurile se leagă în armonie. Următorul eveniment, organizat de partenerii noştri de la C.S. Sport-All, este unul caritabil pentru un copil minunat de doar 7 ani ce suferă de leucemie, numele acestuia este Sinka Márton, din Bodoc, pentru care pe data de 12 iunie, între orele 18:00-20:00 la Sala de Sport a Colegiului Székely Mikó desfăşurăm 2 ore de fitness. Băieţelul are nevoie permanentă de îngrijire medicală, îngrijire care necesită un aport financiar extrem de mare din parte părinţilor şi pentru care venim în ajutorul acesta cu acest eveniment sportiv de fitness cu zumba, urbhanize, tae-bo şi steel combat. Biletul de intrare (donaţie) va fi de 5 lei pentru copii şi 10 lei pentru adulţi. Cine poate ajuta acest copilaş, o poate face prin donarea oricărei sume în contul bancar RO70RNCB0318075825170001, titular Sinka Tünde.

Împreună putem ajuta!

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.