SPORT 20 mai 2010

Final de sezon pentru Sepsi BC

de Covasna Media | 788 vizualizări
Fetele de la echipa de baschet feminin Sepsi BC au marcat ieri încheierea oficială a sezonului în cadrul unei întâlniri cu suporterii, ocazie cu care au prezentat și cele trei cupe câștigate – bronz la Cupa României și Campionatul Naţional și aur la Turneul din Budapesta. Fetele au făcut fotografii cu suporterii și au fost felicitate și de președintele Consiliului Judeţean, Tamas Sandor, care le-a oferit flori și

Fetele de la echipa de baschet feminin Sepsi BC au marcat ieri încheierea oficială a sezonului în cadrul unei întâlniri cu suporterii, ocazie cu care au prezentat și cele trei cupe câștigate – bronz la Cupa României și Campionatul Naţional și aur la Turneul din Budapesta.

Fetele au făcut fotografii cu suporterii și au fost felicitate și de președintele Consiliului Judeţean, Tamas Sandor, care le-a oferit flori și promisiunea că vor fi sprijinite și sezonul viitor.

De asemenea, vineri, la ședinţa extraordinară a Consiliului Local fetele vor fi prezente pentru a fi celebrate și în acest context, în prezenţa tuturor consilierilor locali și a primarului Antal Arpad. (A.S.)

Teme articol: baschet Sepsi BC medalii cupe
Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 3

Adaugă comentariu
gigi, 21 mai 2010
Trebuia sa apara si Tamas Sandor in poza? Politicienii astia apuca orice ocazie sa faca campanie publicitara de imagine. Pacat.
Vali, 21 mai 2010
bRavo, speram intr-o continuare minim atat de buna in sezonul viitor.
clau46, 20 mai 2010
felicitari fetelor pentru perfomantele obtinute
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.