SPORT 3 iulie 2023

Final de cantonament și un nou transfer pentru Sepsi OSK

de Marius Raczek | 874 vizualizări

Sepsi OSK a încheiat cantonamentul din Austria, unde a disputat trei partide amicale, iar lotul echipei a fost întărit cu transferul lui Gabriel Debeljuh.

După un cantonament de 12 zile în Austria, Sepsi OSK a revenit la Sfântu Gheorghe și se pregătește pentru prima partidă a sezonului, finala Supercupei României. Din cele trei partide amicale disputate în cadrul cantonamentului, elevii lui Liviu Ciobotariu i-au învins pe ucrainienii de la FC Polissya Zhytomyr și au pierdut cu Ferencvarosi TC (campioana Ungariei), respectiv ȚSKA 1948 Sofia (viitoarea adversară pentru FCSB în Conference League). 

La o zi după revenirea în țară, conducerea clubului Sepsi OSK a anunțat un nou transfer, și anume atacantul croat Gabriel Debeljuh. Trecut prin Italia, la echipele Piacenza, Mantova și Este, Debeljuh a venit pentru prima dată în România la FC Hermannstadt. După un sezon petrecut la Sibiu, croatul s-a transferat la CFR Cluj, acolo unde, în trei sezoane, a marcat 24 de goluri.

Pentru Sepsi OSK, oficial, sezonul 2023-2024 va începe sâmbătă, 8 iunie, la Ploiești, cu finala Supercupei României, în care o va avea ca adversară pe Farul Constanța.

Sursa foto: Sepsi OSK/Facebook

Distribuie articolul:  
|

SPORT

De acelasi autor

Comentarii: 0

Adaugă comentariu
Trebuie să fii autentificat pentru a putea posta un comentariu.